ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Una estafa fa enfadar molt a Susanna Griso: «Em fa molta ràbia»

La demandant va enviar una transferència, el préstec no va arribar mai i l'estafador va desaparèixer sense deixar rastre

Imatge de Susanna Griso
Una estafa fa enfadar molt a Susanna Griso: «Em fa molta ràbia» | Instagram

Com ja és un habitual, Susanna Griso ha aprofitat el seu programa, 'Espejo Público' per a donar veu a una víctima d'estafa. Concretament, la víctima havia rebut un missatge on se li oferia un crèdit ràpid a un 2% d'interès.

Pel que sembla, i segons ha narrat la jove, un home es va posar en contacte amb ella a través d'Instagram fent-se passar per un «distribuïdor internacional independent de préstecs». L'afectada li havia sol·licitat un préstec de 3.000 euros que mai va arribar al seu compte, malgrat que aquest li va assegurar que era tot davant notari.

Després d'acceptar les condicions, la demandant li va enviar una transferència de 185 euros per a cobrir les despeses de la notaria, no obstant això, el préstec mai va arribar i l'estafador va desaparèixer sense deixar rastre.

Com és habitual, Susanna Griso no va dubtar a mostrar la seva indignació cap al succés i carregava durament contra tota aquesta gent que es dedica a delinquir: «Em fa tanta ràbia que hi hagi gent amb tan pocs escrúpols, tant 'mal nascut' en llibertat que s'aprofita de gent com Carmen, que necessita aquest crèdit ràpid».

A més, a 'Espejo Público' també s'han encarregat d'analitzar com aquesta classe de delinqüents estudien prèviament a la seva víctima amb l'objectiu d'aprofitar-se de la seva situació econòmica. 

Per a això, no dubten a emprar l'última tecnologia per a poder espiar les seves converses telefòniques i fins i tot accedir al micròfon del telèfon per a escoltar tot el que parlem.

Després d'aquestes declaracions procedents de diversos col·laboradors del programa, la presentadora no ha deixat de mostrar la seva sorpresa i assegurava no ser coneixedora d'això. En concret, Susanna Griso reconeixia saber que es poden treure dades de les nostres cerques de Google, però obviava que es poguessin escoltar converses privades a través del telèfon mòbil.

No és la primera vegada que la presentadora mostra la seva indignació públicament cap a aquests actes vandàlics i tan inhumans. Griso sol rebre cada setmana un testimoniatge que narra com ha estat víctima d'una estafa sense pràcticament ni assabentar-se. Casos amb els quals la presentadora empatitza, i molt.


Comentaris

envia el comentari