Susanna Griso llença greus acusacions de masclisme en directe

La periodista catalana no està d'acord amb aquesta publicitat

Susanna Griso a 'Espejo Público'
Susanna Griso acusa un anunci de poder tenir conductes masclistes | Antena 3

El programa 'Espejo Público' ha criticat un anunci d'una clínica estètica emès per 'Pequeradio', acusant-lo de masclista.

  

Els tertulians del programa han debatut sobre si l'enfocament d'aquest anunci és correcte o no, a més de posar en dubte si la ràdio infantil 'Pequeradio' és l'espai adequat per llançar aquesta publicitat. L'anunci en qüestió podria tractar-se de masclista, ja que es cosifica a la dona. Recentment, els anuncis de retocs estètics estan molt en el punt de mira, pel fet que molts traspassen la línia del masclisme.

Susanna Griso esclata en directe

Per a Susanna Griso, aquest anunci és del tot inapropiat, acusant-lo de poder ser masclista, per això ha esclatat dient que està totalment fora de lloc, i més en un espai radiofònic infantil. «A mi personalment no m'agradaria gens portar els meus fills a l'escola i escoltar aquest anunci», ha comentat Griso. Les xarxes socials han donat suport a la periodista catalana, i molts també creuen que aquest tipus d'anuncis on es pot considerar la dona com un objecte són de molt gust, sumant que un espai de ràdio infantil no ha de consentir emetre aquest tipus de missatges als nens.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari