Susanna Griso, sobre Leo Messi: «Quan ha dit més de tres paraules seguides?»

La periodista, qui va reconèixer que Messi «és un personatge per descobrir», també va assegurar que el '10' blaugrana és «un forat negre i un misteri»

Leo Messi, criticat durament per Susanna Griso
Leo Messi, criticat durament per Susanna Griso | CatalunyaDiari.cat

Susanna Griso no s’ha estat de res. La presentadora d’’Espejo Público aprofita encara els últims dies de vacances però, tot i això, aquesta segueix permanentment connectada a l’actualitat. Tant és així, de fet, que la catalana ha concedit una entrevista a ‘El Mundo’ que ha deixat titulars d’allò més cridaners quan Griso s’ha referit a Leo Messi.

«Quan ha pronunciat més de tres paraules seguides?», s’ha preguntat la periodista en ser preguntada pel ‘10’ del Barça mentre al·legava: «És un personatge per descobrir, un forat negre i un misteri. Però un prodigi».

Susanna Griso s’atreveix amb Messi i Cristiano

I és que el comentari de Griso va anar encara més enllà. Susanna Griso —parella del periodista Carles Torras, productor i ideòleg del documental de crítica al Reial Madrid, ‘El Madrid Real’— va fer èmfasi també amb la figura de l’exjugador del Madrid, Cristiano Ronaldo. Sobre aquest, de fet, la periodista va explicar: «Fa una mandra terrible».

Susana Griso
Susana Griso, al 'Espejo Público'   | Antena 3

 

Així mateix, tot i que és cert que la periodista va explicar que «s’ha de reconèixer que és un professional», també ho és que aquesta va aprofitar per etzibar també una clatellada al nou futbolista de la Juventus de Torí. «Fa mandra... això de tenir el paper de vàter amb les inicials».

La independència enquistada, segons Griso

«Sempre vaig pensar que el xoc de trens era un quelcom que estava aquí, però que algú tiraria del mà del fre d'emergència abans d’arribar a l'estació final. Dels dos milions d'independentistes que se suposa que hi ha, n’hi haurà menys d'un milió plenament convençut», ha explicat Susanna Griso en parlar sobre la independència.

Les imatges de la concentració i els talls de carreteres a Tarragona en contra la detenció de Puigdemont
La independència, enquistada segons Susanna Griso | Gerard

 

Tot i això, ha estat la mateixa periodista qui ha proposat buscar una solució que pugui satisfer totes les parts: «Una reforma constitucional que impliqui un blindatge del català i de determinades competències, un reconeixement simbòlic de Catalunya com a nació... Aquesta oferta arribarà en algun moment».


Comentaris

envia el comentari