Primer pla de Susanna Griso amb els cabells recollits

Susanna Griso revela el motiu real del seu divorci i explica qui és la seva parella

Susanna Griso no aguantava més aquesta situació

Susanna Griso ha compartit els veritables motius que el van portar a separar-se del seu marit, Carles Torras, després de més de 23 anys de matrimoni.

El passat mes de desembre del 2020, la presentadora d'Espejo público va anunciar a través del seu representant que havia decidit posar punt final a la seva relació amb el pare dels seus tres fills després de més de dues dècades junts.

Susanna Griso somrient
Susanna Griso té la vida que sempre ha volgut tenir | GTRES

I, malgrat que al principi només es tractava d'una ruptura temporal, finalment, el matrimoni va decidir agafar camins separats. Encara que això sí, sempre des de l'afecte i el respecte.

En una visita a El hormiguero,Susanna Griso va voler compartir amb tots els espectadors del format com va conèixer l'home amb qui ha compartit gran part de la seva vida.

«Vaig conèixer el meu marit en un karaoke. Havíem treballat junts, però se'ns va acudir a tots els que vam treballar a Catalunya Ràdio anar a un karaoke un cap de setmana».

Ara ha sortit a la llum el motiu de pes que va portar Griso a trencar el seu nucli familiar. A més, ha decidit no amagar-se més i ha presentat públicament la nova parella sentimental.

Susanna Griso fa públics els motius del seu divorci

Avui en dia, Susanna Griso viu una autèntica història d'amor amb Joaquín Güell, l'hereu d'una de les famílies més importants de Catalunya. I, malgrat que el seu matrimoni amb Carles Torras ja és cosa del passat, ha sortit a la llum els motius principals de la seva ruptura.

Segons va publicar la revista Semana, la presentadora d'Espejo Público va prendre la decisió de trencar la seva relació amb el periodista a causa de les seves diferències polítiques.

Susanna Griso i Joaquín Güell han estat enxampats al Marroc
Susanna Griso parla de la ruptura i del seu nou amor | GTRES

Tal com va apuntar aquest mitjà de comunicació, Torras tindria uns ideals molt propers a l'independentisme català, i això va aconseguir desgastar la parella. «No hi havia ni un sol punt de coincidència a les nostres vides», va assegurar Susanna Griso en una de les seves visites a El Hormiguero.

Pel que fa a l'exmarit de Cayetana Álvarez de Toledo, la periodista ha optat per portar la seva relació a la més estricta intimitat. El mes de febrer del 2021, aquesta mateixa capçalera va anunciar que feia vuit mesos que estaven junts.

I, malgrat que tots dos van decidir portar una vida amorosa allunyada dels mitjans de comunicació, es van deixar veure a les platges de l'illa de Malta durant una de les escapades.

Els últims anys no han estat gens fàcils per a Susanna Griso

Tot i que Susanna Griso està passant per un dels moments més dolços de la seva vida, això no sempre va ser així. En els últims anys, la presentadora d'Antena 3 ha hagut de passar per diverses experiències doloroses.

El 2017, la conductora d'Espejo público va patir la pèrdua de la seva mare, que va morir amb 94 anys. Tot i la seva suposada rivalitat, una de les primeres persones que li va donar el condol va ser Ana Rosa Quintana.

«Com molts sabreu, la meva companya Susanna Griso feia uns dies que no es posava al capdavant del seu programa. Estava amb la seva mare, que ja tenia una edat avançada, però a més havia tingut un problema que havia empitjorat absolutament tot», va explicar la presentadora de Telecinco.

Susanna Griso emocionada
Susanna Griso no ha tingut una vida fàcil | Antena 3

«Així que des d'aquí el meu condol, perquè les persones que ho hem viscut fa molt poc, sabem que és igual que una mare tingui 90, 88 o 100 anys, al final és la teva mare i se't queda un buit molt gran».

Dos anys després d'aquesta desgràcia, Susanna va rebre un altre cop dur. Sense avís previ, la seva germana va morir de forma sobtada després de patir un infart.

«Tu segueixes sent nostra. No pots ni pensar a retirar-te. Ningú et dona permís per fer-ho. És el que et deia, tu no te'n vas d'aquí de cap manera. Amors vius, amors morts, d'Antonio Garrigues Walker», va escriure la catalana al vostre compte d'Instagram.