YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Susanna Griso es queda muda en directe: «Truquem als serveis mèdics»

L'exministre socialista José Luis Corcuera, va viure un angoixant moment amb el seu desfibril·lador a 'Espejo público'

Imatge de Susanna Griso
Susanna Griso es va quedar sense paraules després de l'incident que va patir José Luis Corcuera amb el seu desfibril·lador a 'Espejo público' | Instagram

Gran ensurt el que s'han dut el plató de 'Espejo Público' i tots els teleespectadors que estaven veient el programa d'Antena 3 durant el matí d'aquest dijous 15 d'octubre. La presentadora del programa matinal, Susanna Griso, estava entrevistant a l'exministre socialista José Luis Corcuera quan el polític de setanta-cinc anys ha fet un gran salt sobre la seva cadira i la periodista, alarmada per la situació, ha fet un crit. Corcuera, directament, s'ha posat la mà dreta al cor.

L'impactant moment en directe de José Luis Corcuera a 'Espejo público'

Reaccionant de forma immediata, Griso li ha preguntat a Corcuera si es trobava bé i si això havia estat un avís d'infart. José Luis Corcuera li ha contestat, amb la mà al pit i bastant afectat, que li havia saltat el desfibril·lador del cor: «Hem de parar perquè m'ha funcionat el desfibril·lador. Tinc un desfibril·lador».

L'entrevista s'ha aturat immediatament i Griso ha demanat l'assistència dels serveis mèdics d'Antena 3 mentre l'exministre s'intentava recuperar de l'ensurt. Però, poc després d'aquests instants de desconcert, Corcuera, com si no li hagués passat res, ha volgut continuar parlant sobre la gestió del govern espanyol durant la pandèmia de la Covid-19 que ens està afectant actualment.

Susanna Griso ha finalitzat l'entrevista tot i que Corcuera volia continuar

Després d'aquesta última frase, Susanna Griso ha volgut acabar l'entrevista d'una vegada per totes: «Senyor Corcuera, estic patint molt. És que ho he de deixar aquí. Si li sembla ens veiem un altre dia i continuem amb la conversa. Estem allargant una situació que em genera molta inquietud». D'aquesta manera, Griso ha acomiadat al seu convidat.

Segons ha informat Antena 3, minuts després de l'angoixant moment en directe, l'exministre de l'Interior socialista es troba en bon estat. El desfibril·lador hauria 'saltat' en detectar al cor un ritme més ràpid del normal.


Comentaris

envia el comentari