Imatge d'arxiu de la presentadora d'Antena 3 Susanna Griso

Susanna Griso, sense paraules a 'Espejo Público': «Volen acabar amb la meva vida»

El torero s'ha defensat dels atacs a les xarxes socials

‘Espejo Público' ja ha arrencat la seva nova temporada amb moltes novetats. L'objectiu d'enguany és acostar-se a les audiències de 'El programa de Ana Rosa'. Per a això han decidit modificar l'estructura del programa creant així noves seccions.

Una de les noves seccions és la de Fran Rivera. El torero seguirà una temporada més en el programa presentat per Susanna Griso. Precisament la periodista catalana s'ha quedat completament al·lucinada amb alguna de les declaracions del torero en aquest nou espai.
 

La secció de Fran Rivera es diu 'Rivera i amics'. Aquest nou treball ha generat un munt de crítiques i diverses polèmiques en les quals el mateix Fran s'ha ficat de ple. Susanna Griso li ha volgut recordar al seu company tot el dolent que han anat dient d'ell en els últims dies.

«Fran, t'han posat a brou en les xarxes socials», ha dit Susanna Griso res més començar el bloc. «Això és que la gent m’estima. Alguns em volen matar i altres em volen de veritat», ha dit rotundament el torero.

Susanna Griso al·lucina amb Fran Rivera

Quan Susanna Griso ha sentit «alguns em volen matar» s'ha quedat completament al·lucinada, i és que Fran Rivera genera molta disconformitat entre molts usuaris de les xarxes socials.

El torero no és una de les celebritats més estimades d'aquest país i això es nota en Twitter. El que la periodista catalana no sabia és que el germà de Cayetano Rivera tenia tants detractors.

Tot i l'odi que rep el torero, ell mateix ha reconegut que «el meu oncle Luis Miguel deia 'que parlin encara que sigui bé', partint de la base que parlaran malament, que parlin encara que sigui bé»

La nova secció de Fran Rivera

En aquesta secció Fran Rivera es dedica a xerrar amb diferents personalitats que al seu torn són amics seus. És per aquesta raó que el torero s'ha emportat una allau de crítiques en les xarxes, tatxant la seva actuació d'intrusisme laboral, ja que ell no és periodista.

«Jo no sóc periodista, però crec que sí que tinc dret, tu que opines?», li ha dit Fran Rivera a Susanna Griso. La catalana li ha donat un vot de confiança al seu company i li ha dit que ha de treballar duro per a guanyar-se el sou.