El nou projecte de Susanna Griso lluny d'Antena 3 després de tornar de vacances

La presentadora ha descobert una part d'ella mateixa que vol compaginar amb la tornada a la feina

Imatge de Susanna Griso
El nou projecte de Susanna Griso lluny d'Antena 3 després de tornar de vacances | Instagram

La periodista Susanna Griso ja ha acabat les seves vacances d'estiu i es prepara per a la seva tornada a 'Espejo Público' i recuperar el seu lloc, que fins ara ha estat ocupat per Lorena García, la seva substituta habitual. Això sí, aquest retorn a la 'normalitat' no serà com sempre, ja que tant ella com 'Espejo Público' encaren la nova temporada amb canvis que poden arribar a ser importants. 

En el programa, per exemple, es notarà l'absència de Belén García, que durant els últims 10 anys ha exercit com a directora del format però que va abandonar el programa després d'acabar l'última temporada. A més, Susanna Griso haurà de tornar amb totes les seves forces perquè Espanya es troba, de nou, en plena expansió del coronavirus, una pandèmia que és molt exigent informativament, ja que cada dia hi ha notícies sobre la malaltia, nous descobriments o noves decisions polítiques que afecten el dia a dia de la gent. 

Per aquest motiu, Susanna Griso ha aprofitat les seves vacances el màxim possible, desconnectant de la seva vida i gaudint de la natura, fent rutes de senderisme que a més també li han suposat una bona empenta per recuperar el seu millor estat físic. Ella mateixa va anunciar a través d'Instagram que aquest estiu ha estat dedicat a realitzar «quilòmetres».

De fet, ja va anunciar que durant aquest estiu ha batut el seu propi rècord d'exercici físic, així que Susanna Griso tornarà aquest mes de setembre amb les forces renovades i moltes ganes de tornar a la feina.

El nou projecte personal de Susanna Griso

Pel que sembla, la presentadora catalana ha descobert que aquesta mena d'exercici físic, relacionat i connectat amb la natura, està sent molt positiu per ella, i ha decidit que malgrat que se li acabin les vacances, intentarà treure temps d'on sigui per poder seguint practicant-lo. 

En la seva última publicació a Instagram, per exemple, Susanna Griso apareix amb roba esportiva, en un paratge natural i rodejada de cavalls, un fet que demostra que s'està prenent molt seriosament aquesta nova faceta de la seva vida.

«Molts quilòmetres recorreguts aquest estiu, he batut el meu propi rècord. Ara toca mantenir el ritme», ha escrit la presentadora a Instagram. Així, i si el coronavirus ho permet, Griso continuarà dedicant-se temps a si mateixa i compatibilitzarà la seva feina amb una rutina intensa d'exercici físic que l'ajudarà a mantenir-se en forma als seus 50 anys.


Comentaris

envia el comentari