Susanna Griso a 'Espejo Público'

Susanna Griso parla per primera vegada de la seva gran desesperació

La periodista ha explicat tots els problemes als quals va haver de fer front

Susanna Griso és una de les periodistes més prestigioses d'aquest país, i és que agradi més o agradi menys, porta molts anys al capdavant d''Espejo Público'. La presentadora acostuma a parlar poc de la seva vida privada, però en l'últim programa d'aquest espai d'Antena 3 ha confessat una de les seves vivències més íntimes.

Juntament amb Ana Rosa Quintana,Susanna Griso és el referent dels matins a la televisió. Ara la catalana, habitualment molt discreta amb la seva vida personal, ha sorprès tothom narrant una de les experiències més importants de la seva vida.

Susanna Griso ha explicat com va ser l'adopció de la seva filla. La presentadora ha relatat les enormes dificultats  a què va haver de fer front abans d'arribar al moment més feliç, tenint la seva petita entre els seus braços.

La llarga espera de Susanna Griso per estar amb Dorcette

Dorcette, la filla no biològica de Susanna Griso, va arribar a Espanya la primavera de 2018. La catalana va haver d'esperar molts anys per aconseguir una adopció. Ara ha volgut explicar la història per mostrar empatia amb una dona que estava relatant a 'Espejo Público' la difícil situació que va viure el passat mes de febrer: li van dir que podia anar a buscar la seva nena a l'Índia, però l'esclat de la pandèmia i el consegüent tancament de fronteres ho ha impedit.

Griso va estar ni més ni menys que vuit anys amb el procés d'adopció, confessant que «són països amb moltes dificultats. Per exemple, en el meu cas ,vaig enxampar una guerra civil i molts canvis de govern, i tot això ho va anar retardant». El motiu de la llarga espera de Susanna Griso va ser, doncs, l'esclat d'una guerra al país natal de Dorcette.

Ha relatat la desesperació que es viu

«Jo entenc aquest sentiment. Van passant els mesos, els anys i dius: per favor... És desesperant», ha reconegut Susanna Griso per primera vegada, confessant que ho va passar realment malament i que va ser molt desesperant veure com passaven els anys.

«Hi ha tants pares desitjosos esperant un nen a qui donar un futur... Hi ha llista d'espera d'anys per adopcions nacionals. Jo vaig intentar fer una adopció nacional i em van dir que ni m'ho plantegés tenint fills biològics, per aquest motiu em vaig decantar per una adopció internacional», ha revelat la presentadora, afirmant el motiu pel qual va recórrer a una adopció internacional.

En alguna ocasió, la catalana ja havia parlat de la seva Dorcette, amb qui està totalment encantada, ja que per a ella ha estat un autèntic regal. «És una nena molt vital, molt feliç, molt alegre i ens té a tots ballant mambo a casa, perquè té molta energia i alegria al cos», afirmava en una entrevista per a 'LOC'.