Susanna Griso plora parlant amb el germà de la golfista espanyola assassinada

La presentadora no va poder contenir les llàgrimes en el directe del programa 'Espejo Público'
Susanna Griso no aguanta las lágrimas tras entrevistar al hermano de la golfista asesinada en Estados Unidos. | Antena 3
 

Moltes vegades els presentadors de programes informatius han d'explicar notícies que els fan viure moments molt intensos en directe i que, fins i tot acaben provocant les seves llàgrimes. És el que li va passar a la presentadora d''Espejo Público', la catalana Susanna Griso, fa uns dies, quan, mentre parlava sobre el cas de la jove golfista assassinada als Estats Units, Celia Barquín, no va poder evitar posar-se a plorar.

 

Susanna estava parlant amb el germà de la jove en directe, tot i que ell no estava a plató, sinó en una connexió en directe a través d'una pantalla, i la situació va ser tan emotiva que la periodista no va poder contenir les llàgrimes i va acabar plorant després de tenir una intensa conversa amb el germà de la jove.

 

La historia que va fer plorar a Susanna Griso

Va ser el passat dijous dia 20 de setembre, concretament passades les 10:30 hores del matí, la periodista estava entrevistant a Andrés Barquín, que explicava com estava sent la repatriació del cos de la seva germana a Espanya des dels Estats Units.

 

En l'entrevista amb el jove, ell va dedicar unes boniques paraules a Celia: «Va lluitar sempre per això. Va voler ser golfista, mantenir les seves amistats malgrat els seus sacrificis. Em va demostrar que amb esforç pots arribar on tu vulguis. Va aconseguir en els últims mesos guanyar un torneig del campionat d'Europa femení. No puc tenir una major referència que la meva germana», va dir clarament emocionat.

 

I sembla que aquestes mateixes paraules, a més de tota la tràgica història, van acabar emocionant també a la presentadora que no va poder contenir les llàgrimes en finalitzar l'entrevista i va acabar plorant en directe. «Uf, que dur, què dur eh?», deia Susanna que no podia parlar gaire més, mentre la resta de tertulians comentaven el cas de la jove golfista.

 

En l'anunci de la mort de David Taguas, la periodista Susanna Griso no va poder contenir el plor. | Antena 3
 

Cal dir però, que no és aquesta la primera vegada que una cosa així li passa, fa un temps ja es va trencar en directe quan va haver d'anunciar la mort del seu amic David Taguas, exdirector de l'oficina econòmica de Moncloa al govern de José Luis Rodríguez Zapatero.