Susanna Griso presumeix de la faceta artística del seu nebot

La presentadora catalana es troba a l'Empordà on gaudeix de la seva família

Susanna Griso
Susanna Griso, orgullosa de la seva família   | CatalunyaDiari.cat

Aquest any ha estat un dels més complicats per Susanna Griso, on ha hagut de viure la mort de la seva germana. La catalana està aprofitant l'estiu per desconnectar i relaxar-se de tot. La periodista es troba a la comarca de l'Empordà on descansa amb els seus.

Eric Griso ja és tot un artista

Molt habitualment Susanna Griso escull l'Empordà com a lloc per recuperar energies. La presentadora d'Espejo Público ha aprofitat aquest retrobament familiar per promocionar la formació musical de la qual és membre el seu nebot, Eric Griso. Es tracta d'un grup nascut de les entranyes de Youtube i que són coneguts pel gran públic gràcies a la seva visita a l'Acadèmia d'OT l'any passat. I és que la presentadora d'Antena 3 té una família molt inquieta i plena de talent, motiu pel qual l'omple d'orgull.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Entre un Arnau y un Griso. Gracias por este concierto tan íntimo. @ericgrisom @arnaugriso

Una publicación compartida de Susanna Griso (@susannagrisooficial) el

  

Susanna Griso, que està vivint amb tranquil·litat les seves vacances, s'ha mostrat relaxada i molt orgullosa dels seus nebots. Conscient del seu poder d'influència i de l'abast de les seves xarxes socials, ha aprofitat per a donar a conèixer els seus projectes i donar-los la seva benedicció.

La catalana molt orgullosa dels seus

Les seves ganes de presumir de família no s'han quedat aquí, i Griso també ha promocionat el restaurant que els seus cosins tenen també en la mateixa zona en la qual es troba estiuejant.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari