YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Susanna Griso parla de les dificultats actuals de la seva família

La presentadora s'ha sincerat en 'Espejo Público'

Imatge de Susanna Griso
Susanna Griso ha revelat les dificultats actuals que té a casa | Instagram

Des que es posés al capdavant del programa 'Espejo Público' d'Antena 3, Susanna Griso ha donat molts 'grans moments', on bona mostra d'això va ser quan recentment, entrevistant José Luis Corcuera, es va emportar un ensurt perquè a aquest li va saltar el desfibril·lador.

Precisament avui ha donat un instant que ha suscitat sorpresa. Sí, perquè no ha dubtat a revelar un aspecte de la seva vida més íntima i privada. Així, ha revelat les dificultats que està vivint la seva família a l'haver dut a terme l'adopció d'un gos.

L'adopció d'un gos llebrer

La periodista és una gran enamorada dels animals, concretament dels gossos, i per això, en la mesura que pot, no dubta a col·laborar amb diverses protectores. D'aquesta manera ho manifesta de forma pública en el seu compte d'Instagram, concretament, comparteix instantànies visitant els centres d'aquelles i, fins i tot, acariciant a alguns dels cans que es troben allà.

És més, tan conscienciada està que fa poc temps ha dut a terme l'adopció d'un gos llebrer, concretament d'una gossa, la qual s'ha convertit en un membre més de la família.

Susanna Griso confessa la realitat que estan vivint a casa

A 'Espejo Público' s'ha abordat aquest matí una notícia relacionada amb animals, ja que, exactament, el programa d'Antena 3 ha fet ressò d'una tràgica informació. En concret, s'ha exposat que una gossa havia estat tancada pel seu propietari en un balcó durant hores.

No obstant això, el més greu del que ha passat és que portava posat un collaret elèctric per evitar els lladrucs. I aquesta situació ha desembocat en què l'animal finalment intentés llençar-se pel balcó. El resultat d'aquesta acció ha estat que la gossa ha quedat penjada per la corretja i el propietari de la mascota ha estat detingut.

Arran d'aquesta informació, la periodista, que s'ha mostrat escandalitzada pel que ha passat, no ha dubtat a deixar palès el seu rebuig a la violència contra els animals. I és que ha manifestat que qualsevol acte d'aquest tipus contra aquests els deixa unes greus seqüeles de tipus psicològic, a més de les físiques.

Ha estat en aquest moment, quan Susanna Griso ha volgut parlar precisament d'una situació familiar. En concret, ha reconegut que recentment s'ha convertit en propietària d'una gossa llebrera que ha patit maltractament: «Acabo d'adoptar una gossa llebrera i no saps els traumes que té».

De la mateixa manera, en aquest sentit ha revelat que estan patint ella i la seva família molt per la seva mascota perquè després de les experiències dures que aquesta ha viscut, té veritable terror a sortir al carrer, per exemple.

L'audiència dona suport a Griso

Després de confessar el dur que està sent tenir una gossa maltractada a casa, molts són els internautes que han fet servir les xarxes socials per opinar al respecte. En concret, part de l'audiència li ha deixat missatges donant-li l'enhorabona per haver adoptat a una gossa, i una altra ha optat per entendre la presentadora perquè estan passant pel mateix.

Una mostra d'aquests comentaris són alguns com aquests:

  • «Jo tinc una gossa llebrera, Lina, des de fa un any i és fantàstica. Paciència amb les seves pors, però a gaudir de la seva bellesa i noblesa».
  • «Els animals ens ensenyen tantes coses... Omplen d'alegria la nostra vida».
  • «El millor que has pogut fer. Els llebrers són meravellosos».
  • «Gràcies per adoptar. Gràcies per no comprar i gràcies per explicar-ho i difondre-ho».
  • «Ja veuràs quanta felicitat porta a les nostres vides. Són éssers purs, sense falsedats. Et donen molt més del que reben. Un luxe tenir-los al nostre costat. Gaudiu-molt».

Comentaris

envia el comentari