Susanna Griso es queda sense paraules en directe: «És rebuig humà»

Paco Marhuenda ataca sense pietat a Miguel Bosé

Aquest diumenge, 11 d'abril, La Sexta ha emès la primera part de l'entrevista que Jordi Évole va fer a Miguel Bosé. 2,7 milions d'espectadors han estat testimonis de les dures declaracions del cantant, que ha parlat sobre les seves addiccions a les drogues i el sexe. Tot i això, ja fa set anys que Bosé va aconseguir sortir del forat en el qual va estar immers durant vint anys.

Des que va sortir a la llum que Nacho Palau i Miguel Bosé van decidir separar-se, el cantant encara no havia concedit cap entrevista. És més, les seves polèmiques declaracions negant la pandèmia de la Covid-19 van revolucionar tot Espanya i tampoc es va pronunciar al respecte. Així doncs, l'entrevista de La Sexta no ha deixat indiferent a ningú, i és per això que molts periodistes han volgut donar la seva opinió. Aquest és el cas de Paco Marhuenda, que ha estat molt crític amb Miguel Bosé.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«És rebuig humà»

Miguel Bosé és una persona molt peculiar i sempre ha estat en el punt de mira. De fet, ha sorprès a tothom amb les confessions que ha fet durant l'entrevista amb Jordi Évole. Tot i això, hi ha periodistes que han volgut criticar al cantant, com Paco Marhuenda que ha aprofitat la seva intervenció a 'Espejo Público': «És rebuig humà, i ho dic expressament. Una persona que ha estat tants anys consumint drogues...», ha manifestat Marhuenda. 

Susanna Griso, sorpresa per les seves declaracions, ha estat obligada a intervenir: «Aquesta paraula és molt dura, Paco», ha denunciat la presentadora. Però Marhuenda ha assegurat que «és una forma d'expressar-ho. A més, ja se li veu. A mi em fa pena. No ho dic amb menyspreu. És una persona que no em cau malament, però s'ha convertit en una persona destrossada i amb una vida terrible», ha rectificat Marhuenda. 

Paco Marhuenda qüestiona la salut mental del cantant

Miguel Bosé sempre busca la pau mental per seguir endavant i superar les adversitats. No obstant això, hi ha qui pensa que la salut mental del cantant està en perill per la mala vida que ha tingut durant tota la seva trajectòria professional.

«Nosaltres tenim una impressió negativa de Bosé, però el rebuig humà pot recuperar-se. Quan el vaig veure, el seu comportament, aquest egocentrisme, com si fos el centre de l'univers... em fa pena. No ho dic amb superioritat», ha afegit Paco Marhuenda, que també assegura que «caldria valorar la seva salut mental».

No obstant això, minuts després, el periodista ha afirmat que, tot i haver portat una vida d'excessos, Miguel Bosé està molt bé físicament i que no ha estat correcte referir-se a ell com a «rebuig humà».

Les declaracions més polèmiques de Miguel Bosé

Miguel Bosé ha aconseguit acaparar diversos titulars amb l'entrevista que ha concedit a Jordi Évole. És més, el cantant ha explicat com va ser la seva relació amb Nacho Palau, la seva vida d'excessos i què en pensa de la Covid-19. «Soc negacionista, i ho defenso amb el cap ben alt», opina Miguel Bosé. A més, el cantant assegura que «cauran un darrere l'altre: polítics, metges, farmacèutics...».

Amb tot això, el pròxim diumenge, 18 d'abril, podrem veure la segona part de l'entrevista, que promet sorprendre'ns amb declaracions molt contundents. 


Comentaris

envia el comentari