IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Susanna Griso s'emociona en directe després de rebre un regal per a la seva filla adoptiva

La presentadora catalana ha tornat aquesta setmana al plató d''Espejo Público'

Susanna Griso se emociona al recibir un regalo para su hija adoptiva en directo
Susanna Griso, emocionada, en rebre el regal per a la seva filla adoptiva. | Antena 3

La setmana passada, la presentadora d''Espejo Público', Susanna Griso, feia realitat un dels seus somnis: poder abraçar, per fi, el seu tercer fill. I és que la catalana ha hagut de superar un llarg procés d'adopció de vuit anys per aconseguir que una nena de la Costa d'Ivori s'unís a la seva família, convertint-se en la seva tercera filla. 

Un emocionant viatge que va realitzar al costat del seu marit, Carles Torras, i els seus dos fills, Jan i Mireia, de 15 i 12 anys respectivament. Així doncs, i amb 48 anys, Griso ja té una família nombrosa, de la qual assegura estar molt orgullosa.

Pau Molins té un detall amb Griso i la seva filla

No obstant això, la presentadora ha hagut de tornar a la feina, al capdavant del programa d'Antena 3. El que Griso no s'esperava, era trobar-se amb una emotiva sorpresa. 

I és que el convidat de l'espai ‘Café Con’, l'advocat Pau Molins, ha volgut tenir un detall amb Griso i la seva tercera filla. L'entrevistat li ha lliurat en finalitzar l'espai un petit regal, encara que no per a ella, sinó per a la petita. Llavors, sense esperar-se el detall de Molins, Griso ha mostrat un gran somriure: «Que detallista», ha exclamat.

A continuació, la presentadora ha obert en directe aquest regal, agraint-li el gest al seu convidat. Es tracta d'una polsera per a la seva filla nouvinguda a la família. No obstant això, cal recordar que la presentadora encara no ha volgut donar molts detalls sobre la seva tercera filla, ja que es desconeix el seu nom i la seva edat, encara que «no és nounada, ni és tan major com els meus fills».

Un invitado le ha regalado a su hija una pulserita muy especial
L'invitat ha regalat una polsera per a la tercera filla de Griso. | Antena 3

 

Griso parla, per primera vegada, de la seva filla

Finalment, i malgrat que Griso no sol parlar de la seva vida privada al programa, ha acabat revelant els seus sentiments davant l'esperada arribada de la petita. «Estic molt feliç. El repte és molt important. L'adaptació serà complicada. He tornat al moment d'anar al parc. De sobte m'he tornat a sentir com una mare molt jove».
 

Sobre el primer moment en què va veure a la seva filla, Griso ha reconegut: «És molt emocionant, perquè sempre tens molta por. Quan és un bebè les sensacions són diferents. Quan és una personeta crescuda, amb nom i cognoms, amb motxilla, no saps com t'acollirà. No saps si t'abraçarà, si et rebutjarà. Però ens vam abraçar i la sensació que vaig tenir va ser la de pensar ‘tant temps buscant-nos', perquè ha estat un regal que ens hem fet les dues».


Comentaris

envia el comentari