Susanna Griso es queda sense paraules en directe a 'Espejo Público'

La presentadora no ha pogut aguantar el riure

Susanna Griso
Susanna Griso s'ha divertit molt amb un truc de màgia de Gonzalo Bons | CatalunyaDiari.cat

Molts programes de la televisió es mantenen durant temps de confinament per mantenir la ment ocupada. Un d’ells és el programa d’Antena 3 presentat per Susanna Griso, on informen sobre les últimes notícies del coronavirus però també intenten innovar amb temes per distreure.

Una altra forma d’entretenir és a través de les xarxes socials. Un repte que s’està fent viral aquesta ocasió ha estat el de l’humorista, mag i presentador gallec Luis Piedrahita. Aquest ha aparegut a ‘Espejo Público’ durant aquest matí de dimecres per ensenyar com es realitza el famós truc que viatja per les xarxes.

El vídeo que va fer esclatar de riure Susanna Griso 

Piedrahita ha assegurat que la idea de començar a realitzar petits trucs per fer a casa va sorgir en pensar «què pot fer cadascú per ajudar a la resta». Ha assegurat que gràcies a les seves propostes «molts pares i mares poden entretenir els seus fills a casa ara que estan necessitats d’entreteniment».

Un dels que ha intentat fer un dels trucs ha estat Gonzalo Bons, un col·laborador del programa. Van mostrar el vídeo mentre Bons assegurava que havia impressionat els seus familiars. «No em va sortir tan bé com a tu, però no em van pescar. Es pensen que són el millor mag del món», afirmava a Piedrahita.


Comentaris

envia el comentari