Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Susanna Griso s'emociona a 'El Hormiguero' en parlar de la dolorosa pèrdua de la seva mare

La catalana ha confessat que no va ser fàcil, però que la família i la feia la van ajudar a superar-ho
La periodista catalana ha parlat amb Pablo Motos sobre la pèrdua de la seva mare | Antena 3

 

La periodista catalana Susanna Griso ha visitat aquest dijous el plató del 'Hormiguero', per parlar sobre la seva carrera, i també de la recent i dolorosa pèrdua de la seva mare. Com és habitual, la presentadora d''Espejo Público', ha deixat veure la seva cara més amable i propera davant dels teleespectadors, i ha assegurat que estima molt la seva feina, i que intenta gaudir de cada moment que passa davant les càmeres. 

 

En aquest sentit, va sorgir el tema dels dos premis Ondas a la millor presentadora de televisió que ha guanyat la periodista, una proesa que, tot i això, no ha acabat amb la seva humilitat, tant en l'àmbit personal com en el professional. Una actitud que va quedar demostrada en l'emotiu discurs que va pronunciar quan va recollir el premi, tan sols unes setmanes després de la mort de la seva mare. 

Un premi Ondas marcat per la pèrdua de la seva mare

«Aquest premi invita a somiar en gran», va començar dient la periodista, que va assegurar que en cap moment va imaginar que els seus companys de professió li farien aquest reconeixement set anys després de guanyar el primer Ondas, el 2010. A més, va recordar que també ha estat en un any «summament complicat i dolorós», en referència a la mort de la seva mare. 

 

Griso, visiblement emocionada al plató de Pablo Motos | Antena 3

 

De fet, la notícia del premi li va arribar quan encara intentava assumir la pèrdua, i el primer que va li va passar pel cap va ser que «no podia veure'm recollir aquest segon premi».  «En el seu moment em va acompanyar amb el primer i això ja no podia repetir-se», va pensar Griso. La periodista també va dir que el primer que vols fer quan reps una notícia així és «trucar a la teva mare».

 

«En aquell moment també vaig pensar que li faria moltíssima il·lusió la notícia. Suposo que un sempre recorda les mares quan li passen coses d'aquest tipus», va dir Susanna. Per intentar superar-ho, la presentadora es va acabar refugiant en la seva família i en la feina. «La feina sempre ajuda», va concloure la periodista. 

 

La periodista va pensar en la seva mare després de saber que li donarien un segon premi Ondas | Antena 3