URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Susanna Griso sorpèn a Antena 3: «No entenc què fa amb ell»

La presentadora de 'Espejo Público' ha expressat la seva més sincera opinió sobre la relació entre Donald i Melania Trump

Imatge de Susanna Griso
Susanna Griso ha estat sincera sobre la relació matrimonial de Donald i Melania Trump| Instagram

La victòria de Joe Biden a les eleccions dels Estats Units segueix sent un punt clar d'atenció mediàtica i per això, aquest dilluns 9 de novembre, 'Espejo Público' ha comptat, ja des de la confirmació del demòcrata com a nou president de la Casa Blanca, les últimes notícies sobre les eleccions i el que els envolta. Fins i tot han opinat del matrimoni entre Donald Trump i la seva dona Melania.

I és que la raó no és altra que el seu matrimoni, el qual sempre s'ha posat en dubte pels mitjans i fins ara molts afirmen que el seu futur junts podria finalitzar una vegada que el polític republicà abandoni la Casa Blanca. Un tema que dona per a comentar molts aspectes en el matinal d'Antena 3, i han decidit parlar de tot el relatiu al seu matrimoni.

La sincera opinió de Susanna Griso sobre el matrimoni Trump

«Segons els rumors, el matrimoni dorm en llits separats i Melania està esperant que el seu marit deixi la Casa Blanca per oficialitzar la seva separació», ha dit el col·laborador Diego Revuelta a 'Espejo Público', preguntant a Susanna Griso què faria en el seu cas. I la presentadora d'Antena 3 ha sorprès a tots amb la seva resposta.

«A mi, com ja em sorprèn que hi hagi aguantat un segon amb aquest home després de les barbaritats que ha dit sobre les dones», ha assegurat la presentadora del programa d'Antena 3 amb relació al ja expresident dels Estats Units. «M'imagino que, en fi, el premi d'estar a la Casa Blanca ho ha compensat», ha prosseguit amb la seva sincera opinió.

«Ho veies venir?», ha tornat a preguntar el col·laborador a Susanna Griso. I de nou, ha confessat que, en si, «no entenc què fa amb ell, partint d'aquesta base». Unes declaracions en directe que de seguida s'han fet virals a les xarxes socials, on ha tingut més ressò el fet que la presentadora del matinal d'Antena 3 opinés sobre aquest assumpte.

Les xarxes s'omplen de 'memes' sobre Donald i Melania Trump

Com sol passar en aquests casos, les xarxes socials han estat proclius de posar l'humor al llarg de cada dia que ha durat el recompte dels vots de les eleccions. Els 'memes' celebrant la derrota del mandatari republicà s'han barrejat amb els acudits sobre l'edat de Biden, i l'encara Primera Dama del país, Melania Trump, també ha donat molt de joc per als acudits dels 'tuiters'. I és que, avui dia, hi ha molts que apunten que la dona del president Trump no trigarà molt a demanar-li el divorci, ara que ell ha perdut les eleccions.

La victòria de Joe Biden a les eleccions podria canviar la vida de Melania Trump que, segons ha dit la seva exassessora Omarosa Manigault Newman, ha afirmat que està comptant els minuts per poder divorciar-se de Donald. «Melania està explicant cada minut fins que ell deixi de ser president dels Estats Units i pugui ja divorciar-se», ha apuntat l'exassessora, segons el 'Daily Mail'.


Comentaris

envia el comentari