Primer pla de Susanna Griso.

Susanna Griso sorprèn en confirmar els rumors sobre els seus fills

La periodista ha donat algunes recomanacions

Susanna Griso no acostuma a parlar gaire de la seva vida privada. No obstant això, fa uns dies va fer una excepció i va revelar alguns consells que dona als seus fills. La presentadora té quatre joves a càrrec seu: Jan, Mireia, Dorcette, adoptada a Costa d'Ivori el 2018, i Koudus, un jove d'acollida.

Al seu programa van abordar un tema que sempre és de gran interès, sobretot per a qui tingui intenció d'incorporar-se al mercat laboral. L'escassetat de professionals per a ocupar certs llocs és una cosa que preocupa molt els empresaris.

A l'espai d'actualitat que presenta Griso es va fer referència a una sèrie de llocs de treball que no requereixen formació universitària. No obstant això, no s'estan cobrint les vacants existents i això es tradueix en un problema seriós per a molts sectors.

Durant el debat que es va generar, la periodista va aprofitar per esmentar algunes recomanacions que fa als seus fills. Intenta fer-los veure que han de triar una professió que els cridi l'atenció i que els faci feliços.

«Sempre els dic que siguin el que vulguin, que estudiïn el que vulguin. Perquè al final dedicaran tantes hores a la feina que, si no són feliços, hauran comès el més gran dels errors», va comentar.

Susanna Griso a la televisió
Susanna Griso va revelar els consells que dona als seus fills | Antena 3

Opina que és important que escullin uns estudis on es trobin còmodes. On puguin gaudir amb el que fan. «Jo crec que quan tens molta passió pel que fas, acabes esforçant-te més», assegura.

Sens dubte, es tracta d'un consell molt valuós de la comunicadora i vàlid per a qualsevol persona. I és que no sempre és fàcil trobar una feina que s'ajusti a les nostres necessitats.

Susanna Griso considera que mai no s'ha d'escollir una carrera en funció de la remuneració que hagi de tenir. També és conscient de les dificultats que comporta aconseguir una feina que resulti satisfactòria. Va arribar a dir que «és gairebé més complicat tenir una bona feina que una bona parella.

En la mateixa línia que Susanna Griso es va expressar Marta Gómez Montero. Va donar suport al discurs de la presentadora i va explicar el cas de la seva filla, que és una gran apassionada del futbol. «Ja és la jugadora més ben valorada d'aquest mes i està encantada», va dir orgullosa.

Totes aquestes valoracions arribaven després de les últimes informacions publicades als mitjans sobre els problemes per a cobrir certes vacants. Sobretot en sectors molt especialitzats, com pot ser el de la sanitat. A la Comunitat de Madrid, només la meitat dels professionals tenen un contracte indefinit.

El sector de la construcció es troba en una situació força preocupant. Cada vegada hi ha més persones que opten per jubilar-se, i no hi ha un relleu generacional. Molta gent descarta aquest ofici per les males condicions que hi ha en alguns casos.

Susanna Griso, molt centrada en els fills

Fa un any i mig, Susanna Griso es va separar del seu marit, Carles Torras, després de vint-i-tres anys de matrimoni. Tenen quatre fills en comú, que ara mateix són la principal preocupació de la comunicadora.

D'ençà de la ruptura, alguna vegada se l'ha vist amb el financer Joaquín Güell, exmarit de Cayetana Álvarez de Toledo. Entre ells es va poder apreciar complicitat i una bona amistat, però es va descartar que hi pogués haver alguna cosa més.

Susanna Griso somrient
La periodista està centrada en els seus fills | GTRES

A totes les entrevistes va dir que estava satisfeta perquè havia fet les coses correctament. Va admetre que es portava molt bé amb el seu exmarit i que veia els seus fills feliços, cosa que per a ella ja era suficient.

Fa uns mesos, en una entrevista a la revista '¡Hola!', Susanna Griso va explicar que la seva filla Mireia, de 17 anys, és possible que segueixi els seus passos. «Li agrada molt la comunicació i escriu molt bé, però no sé què acabarà estudiant», va assenyalar.

▶️ Este es el trabajo secreto de Anne Igartiburu con el que gana mucho dinero