Susanna Griso crea expectació: es fa la PCR en directe

La presentadora d''Espejo Público' ha donat negatiu en el test d'antígens

Imatge de Susanna Griso
Susanna Griso crea expectació: es fa la PCR en directe | Instagram

Susanna Griso, presentadora d''Espejo Público', s'ha sotmès en el seu programa a un test d'antígens per a fer una comprovació en directe de la seva efectivitat. Per això, en el programa d''Antena 3' han portat aquest dimecres 23 de setembre a un professional sanitari al plató que, a més, ha explicat el funcionament de la prova.

«Mesura una proteïna del virus. No és exactament una PCR, però el resultat que dona és similar perquè cerca si en aquest moment tenim el virus o no. No busca anticossos», ha assenyalat.

Griso ha afirmat que esperava que en primer lloc pensava que li anaven a fer el test ràpid amb una punxada al dit, no obstant això s'ha sotmès a la introducció d'un hisop fins a la nasofaringe. «Això no m'ha agradat, agradable no és», ha confessat segons abans de fer-se la prova.

 

«Perdó, crec que m'està plorant l'ull», confessava Susanna Griso

La presentadora ha aguantat el tipus i només una vegada extreta la mostra ha fet un gest de disconformitat i s'ha queixat molt poc. «Perdó, crec que m'està plorant l'ull», ha dit mentre s'eixugava amb paper. En tan sols 15 minuts escassos, just el temps que triga a donar el resultat, li han assegurat que ha donat negatiu.

Es faran més de dos milions de tests a la Comunitat de Madrid

La Comunitat de Madrid va anunciar divendres passat, 18 de setembre, la compra de més de dos milions d'aquests tests d'antígens per al control i detecció precoç de casos de coronavirus.

«Un avanç molt important, perquè ens obre una via diagnòstica i una major agilitat en els temps», va afirmar el viceconseller de Salut Publica i Pla Covid-19 de la regió, Antonio Zapatero.


Comentaris

envia el comentari