Suso deixa Aurah per telèfon

La canària està trista i decebuda, ja que no ha pogut parlar amb ell cara a cara

Aurah ya no es la novia de Suso
Aurah i Suso ja no són parella | Europa Press

«Se sent utilitzada, enganyada i totalment decebuda. Aquesta és la imatge d'una dona abandonada». Amb aquestes paraules Paz Padilla va presentar Aurah ahir a 'Sálvame'. El seu xicot, Suso, que a la casa semblava tan enamorat d'ella i que tan malament ho va passar quan se'n va anar, ha trencat amb ella per telèfon. Segons ha avançat 'La Coctelera', Aurah s'ha quedat sense el petó que tant demanava al barceloní i amb el cor trencat, després d'haver estat esperant durant dies una conversa amb el seu xicot des que va sortir de la casa.

La història entre Suso i Aurah arriba a la seva fi

Sens dubte ha estat el Nadal més trist i solitari de la canària. Després d'una bonica història d'amor viscuda a la casa, tot ha arribat a la seva fi amb una freda trucada telefònica de Suso per trencar la relació. Aurah estava sopant amb unes amigues en un restaurant quan li va sonar el telèfon i, després de 10 minuts parlant, el concursant de 'Supervivientes' va dir-li que necessitava temps per reflexionar. Aurah no va poder contenir les llàgrimes després d'aquesta dura notícia i va plorar en comprovar que tot el que havia viscut a la casa podria haver estat una mentida.

Aurah i la mare de Suso no tenien gaire bona relació 

La discussió que va tenir amb la mare de Suso pot haver influït en la separació, però no ha estat la causa principal. Aurah no té clar què pot haver passat: «No crec que hagi sigut per la seva mare o pels seus amics, encara que hi hagin influenciat. La decisió l'ha pres ell, però crec que el que sí que encaixa és que la mare de Suso no vulgui que el seu fill porti la vida que jo porto a causa de la malaltia del meu fill». Aurah va acabar dient: «Ell, a la casa, no em va posar cap impediment per això, però ara mateix ni ens hem felicitat el Nadal».

El missatge de Suso 

El finalista de 'GH VIP' ha deixat un missatge a la redacció de 'Sálvame', quan una persona s'ha posat en contacte amb ell perquè donés la seva versió dels fets. Suso sabia que la seva exparella seria al programa i ha preferit mantenir-se al marge. Ha desitjat un bon Nadal a tothom i ha confirmat que tots els sentiments que sentia a la casa eren de veritat: «Que em matin abans de vendre'm per diners. No em fa falta. Fa quatre anys que no paro». 

Aurah ha clarificat que la seva presència al programa ja estava tancada abans que trenquessin i, per això, explicava el que acabava de passar. La concursant de 'GH VIP' va confessar que si hagués volgut guanyar més diners se n'hauria anat a un 'Deluxe', on el 'caché' és més alt que a 'Sálvame'.

La substituta d'Aurah

En un moment de l'entrevista, Kiko Hernández ha deixat anar una informació sobre la possible nova relació de Suso. Una confident del col·laborador va assegurar a Kiko que Suso va estar a la zona vip d'una sala de Barcelona i que va anar al lavabo amb una mulata per fer «coses de parelles». Aurah no es va sorprendre per aquesta informació, ja que ja se n'havia assabentat, encara que no sabia el detall del lavabo. Després de com ha anat tot entre aquesta parella, l'única cosa que té clara Aurah és que mai no tornarà amb Suso.


Comentaris

envia el comentari