Suso deixarà de participar als ‘realities’

Així ho ha confirmat hores abans de finalitzar 'Gran Hermano VIP'

Suso anuncia que dejará de participar en realities
Suso ha anunciat que deixarà de participar als 'realities' | Telecinco

Sense cap mena de dubte Suso Álvarez ha estat un dels concursants més polèmics de la sisena edició de 'Gran Hermano VIP'. El català ha aconseguit arribar fins la final del programa i ha competit pel maletí amb el premi contra Míriam Saavedra i El Koala. No obstant això, a poques hores abans de finalitzar el concurs, ha anunciat que ja no participarà en cap altre 'reality', segons ha avançat 'La Coctelera'.

Suso no tornarà a cap 'reality'

Durant l'última nit del concurs, Suso va aprofitar les càmeres per enviar un missatge a l'audiència: «Ho sento, nois, però ja no em veureu en més 'grandes hermanos'. És dur, com va ser dur pel Madrid quan Ronaldo va marxar a la Juve». Una decisió molt significativa, ja que va passar per 'GH 16' i després per 'Supervivientes', on va arribar a quart finalista, i aquesta edició de 'GH VIP' on ha arribat a l'últim dia. A més a més també va participar a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Suso anuncia que dejará de participar en realities

Suso, però, no ha especificat res de deixar la televisió | Telecinco

 

Podria continuar a la televisió

Realment, si s'analitza el missatge de Suso, afirma que ja no participarà als 'realities', però no diu res sobre la televisió. Per tant, no seria gens estrany que continués present a l'univers de 'Sálvame', programa de Telecinco on ha participat en més d'una ocasió.

  • Més notícies relacionades: Miriam Saavedra s'endú ‘GH VIP 6’.

Hi ha moltes personalitats a la televisió que es dediquen a anar de 'reality' a 'reality', com Leticia Sabater, Rebeca, Aramís Fuster o María Jesús Ruíz que han anat a altres concursos de convivència com 'Supervivientes', 'La Granja' o 'Hotel Glam'. O altres anònimes al principi que participen en aquests programes per donar-se a conèixer, com Ylenia Padilla, Tony Spina o Oriana Marzoli, qui va entrar a 'GH VIP' i pocs dies després va abandonar tot i que Jorge Javier va intentar convèncer-la del contrari.

No obstant això, Marzoli va afirmar que estava «com cansada, que necessitava un temps i deixar els 'realities'», però realment no els va deixar totalment perquè ha continuat compartint el seu dia a dia al seu canal de MTMad de Mediaset. En un dels seus últims vídeos, Oriana ha desitjat un bon any nou i ha afegit que l'«encantaria que aquest 2019 ens omplís de seny, de viure moments reals» i que li provoca molta tristor que tot sigui un «postureo» barat.


Comentaris

envia el comentari