YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

'SV' anuncia una nova concursant i podria ser el gran fitxatge de l'edició

Ahir es va anunciar la que seria la cinquena concursant oficial confirmada

Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco
'SV' anuncia una nova concursant i podria ser el gran fitxatge de l'edició | Catalunya Diari

Fitxatge estrella el que acaba d'anunciar Telecinco. Després que altres membres de la família Flores, com a Gloria Camila o Rocío Flores, hagin anat ja a 'Supervivientes', en aquesta nova edició serà una altra persona ben propera a elles la que participarà en el concurs. Olga Moreno, dona d'Antonio David Flores, ja ha estat confirmada com a nova concursant de 'Supervivientes 2021'.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ola, preparada per marxar a Hondures

No només això, sinó que Olga ja estaria posant tot en marxa per poder anar a l'illa, ja que, segons s'ha pogut saber, la dona d'Antonio David ja s'ha fet fins i tot les proves mèdiques pertinents per a poder acudir al programa. Almenys així ho ha assegurat la revista 'Lecturas' en una informació exclusiva. L'empresària andalusa es converteix, sens dubte, en un dels fitxatges estrella d'aquesta nova edició.

No és estrany que la dona d'Antonio David Flores sigui a l'illa un dels personatges que doni més titulars en les revistes del cor, com va succeir en el seu dia amb Rocío Flores. Per tant, l'únic membre de la família que encara romania una mica més allunyat dels mitjans de comunicació i la premsa, Olga Moreno, deixarà de banda per un temps la seva privacitat per emprendre un nou i dur viatge.

Com tots sabem, tot i tractar-se d'un 'reality' de Telecinco, 'Supervivientes' no és com altres programes de convivència, sinó que es tracta d'un dels 'realities' més durs de la televisió, ja que els concursants han de sobreviure amb els recursos mínims durant diversos mesos en una illa sense civilització.

Molt unida al seu fill de 8 anys

No només això, sinó que també serà dur per Olga Moreno haver de separar-se de la seva família, especialment dels seus fills. I és que cal tenir en compte que la dona d'Antonio David té amb ell un fill de 8 anys al qual està molt unida. A més, el matrimoni viu actualment amb el fill gran d'Antonio David, fruit de la seva relació amb Rocío Carrasco.

Ara, caldrà veure com serà el pas de la concursant pel programa, ja que, de moment, poc més se sap perquè ni ella ni cap membre de la família s'han pronunciat encara al respecte. Una altra de les coses que no es coneixen és qui actuarà com a defensor o defensora d'Olga Moreno en els debats que es facin a plató.

Cal recordar que durant l'edició en la qual Rocío Flores va concursar a 'Supervivientes', va ser el seu pare, Antonio David, qui la va defensar. Tanmateix, poc abans era Rocío qui actuava com a defensora del seu pare quan va participar a 'GH VIP'. Així doncs, repetirà algun dels dos com a defensor per ajudar ara a Olga Moreno en el seu pas pel programa de Telecinco? És una cosa que no se sap encara i, encara que podria ser així, també podria aparèixer una nova persona que ocupés aquest lloc.

Altres concursants confirmats

De moment ja són sis les persones que estan confirmades per a la nova edició de 'Supervivientes 2021', comptant també a Olga Moreno. Els anteriors concursants que s'han anunciat són Antonio Canales, 'bailaor' espanyol; Sylvia Pantoja, cosina d'Isabel Pantoja; Alexia Rivas, exparella d'Alfonso Merlos; Tom Brusse, concursant de ' La Isla de las Tentaciones'; i  Alejandro Albalá, exmarit de Chabelita Pantoja i exparella de Sofia Suescún. Aquest últim no estaria encara 100% confirmat.

De tots ells, Olga Moreno seria per ara la concursant més destacada, ja que es tracta d'un membre important d'una família famosa i polèmica a Espanya a parts iguals i que sempre s'havia mantingut en un segon pla. Ara, la dona d'Antonio David podria fer-se el seu lloc en el món de la televisió, amb la seva participació a 'Supervivientes'.


Comentaris

envia el comentari