TV3 i El Terrat adapten el programa belga 'Taboo' per a la televisió catalana

El format pretén sensibilitzar sobre la vida dels discapacitats físics, els invidents i els malalts terminals fent ús de la comèdia

TV3 adaptarà 'Taboo', l'exitós programa que visibilitza les persones amb discapacitats o en risc d'exclusió
TV3 adaptarà 'Taboo', l'exitós programa que visibilitza les persones amb discapacitats o en risc d'exclusió | ShowbizzTV

TV3 i la productora d'Andreu Buenafuente, El Terrat, adaptaran el format belga 'Taboo' per a la televisió catalana. L'espai, que presentarà l'actor David Verdaguer, intentarà trencar tabús sobre les persones «de les quals se suposa que no hem de riure» i que, d'altra banda, «no acostumen a rebre gaire atenció als grans programes d'entreteniment», com ara els discapacitats físics, els invidents o els malalts terminals.

A cada entrega, el presentador convidarà quatre persones amb una mateixa vulnerabilitat a una casa de vacances per conviure-hi durant una setmana, en què hi haurà temps per fer diverses activitats però també per conèixer-les a fons. Després, en un teatre i amb els quatre protagonistes entre el públic, interpretarà un monòleg còmic sobre tot el que ha viscut i après.

'Taboo' és un format original belga emès a la televisió pública (Eén) i distribuït per Lineup Industries que s'ha convertit en l'estrena d'entreteniment més exitosa de la història del canal, segons indiquen els responsables de la que serà l'edició catalana de l'espai.

Una aposta de cara el 2020

A Bèlgica ha renovat per una segona temporada i s'ha adaptat a Austràlia, Suïssa i el Canadà. Altres territoris ja en preparen la seva versió, com és el cas de Catalunya. En aquest últim cas, el programa es rodarà al llarg d'aquesta tardor i hivern i constarà de nou programes que es podran veure el 2020.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari