La cantant Tamara, concursant de MasterChef Celebrity, posant a un photocall

Tamara carrega contra 'MasterChef' per l'expulsió: «No em vaig preparar per al xou»

Tamara ha carregat contra el certamen culinari, al·legant que és més un 'reality' que una altra cosa

Tamara sembla estar molt molesta amb 'MasterChef Celebrity' després d'haver-se convertit en la primera expulsada del concurs. Així, la cantant s'emportava una gran decepció, ja que reconeixia que no estava passant pel seu millor moment econòmic i necessitava els diners del premi per ajudar la seva família.

D'aquesta manera, sosté que l'expulsió li va semblar molt injusta i que s'han exagerat moltíssim les coses, perquè no està arruïnada i molt menys passant gana.

«Sobre l'expulsió, crec que va ser una mica injusta», ha remarcat. «Encara que adori a tots els meus companys, en la nominació del davantal negre, hi havia companys que sabien menys de cuina que jo. Cuino des que tinc vuit o nou anys».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A més, no ha dubtat a qualificar al format com a «un 'reality' més que un concurs de cuina. El que més cridés l'atenció es quedava i jo em vaig preparar més per cuinar que per fer xou. Que igualment amb aquesta sortida ho vaig veure».

Així, al·legava que «s'han perdut a una dona que viatja molt pel món. Conec la gastronomia de molts països». A més, ha desmentit els rumors sobre la seva mala situació econòmica, els quals van sortir a la llum després de la seva sortida del programa.

«No és que estigui arruïnada. A tots ens ha vingut de cop i volta una pandèmia. No estic arruïnada, però com que soc sentimental dic les coses de manera molt dramàtica», destacava.

La veritat és que la cantant va donar a entendre que la seva situació era terrible, per això es va convertir en el tema de diversos mitjans de comunicació. Fins i tot, molts han arribat a assegurar que està en la ruïna, el qual ha acabat fent-la saltar.

«No puc explicar-ho tot però... Venim d'un any molt complicat», li confessava a Pepe Rodríguez entre llàgrimes després de la seva expulsió.

Tamara, molt dolguda després de la seva expulsió de 'MasterChef Celebrity'

«El meu marit té els negocis tots tancats, jo porto un any sense poder fer concerts i tenim quatre nens que mantenir. He de portar diners a casa meva», remarcava.

«No soc una dona pretensiosa, de voler guanyar ni ser millor que res. Soc una dona normal, senzilla i he de portar pa a casa meva», afegia defensant el seu humil estil de vida.

Tamara s'emocionava en pensar en la seva família: «No m'ho perdonaré en la vida perquè és un error molt gran. Tinc quatre nens i vull que estiguin orgullosos de mi i es decebran».

«Jo sé el que és passar per fatiga», assenyalava molt dolguda per haver de ser la primera a acomiadar-se de les cuines. Tot i això, de mentre, els jutges intentaven animar-la: «És un concurs, dona. No has agafat la carn adequada per a aquest guisat, però res més».

«Els teus fills tenen arguments més que bonics per estimar a la seva mare i per estar orgullosos de la seva mare per com canta. Només per això ja...», tractava de consolar Pepe.

La sevillana, que va néixer i es va criar en el si d'una família d'artistes, està acostumada a l'èxit des de molt jove. Amb tan sols 15 anys va treure el seu primer disc de boleros i ranxeres, 'Gracias', que va arrasar en les llistes de vendes.

De fet, va aconseguir vuit discos de platí a Espanya i Disc d'Or a països llatinoamericans. D'aquesta manera consolidava la seva carrera i es convertia en la reina dels boleros. De fet, cançons seves com 'El gato que está triste y azul', segueixen sonant avui dia.

«Soc molt guerrera i lluitadora, igual que soc molt intensa per cantar», assegurava malgrat les circumstàncies. «M'he equivocat i ja està. M'ho he passat superbé i m'hauria encantat passar més temps amb els meus companys i amb vosaltres».

El que està clar és que Tamara s'ha emportat l'afecte de tots els seus companys i també de l'audiència, que ha empatitzat molt amb ella.

«Tens tot el talent del món i t'estimem. Et mereixes que et passin coses bones. Els teus fills i totes les persones que et coneixem podem estar molt orgullosos de tu perquè ets una mare campiona, lluitadora», s'acomiadaven entre aplaudiments.