La confessió de Tamara Falcó que deixa a Pablo Motos de pedra: 'Vaig ficar la pota'

La filla d'Isabel Preysler ha explicat una anècdota amb el Papa a 'El Hormiguero'

Pablo Motos
Tamara Falcó ha explicat una anècdota a Pablo Motos | Antena3

Tamara Falcó està de moda, ja que la filla d'Isabel Preysler s'han convertit en autèntic fenomen televisiu a causa de la seva simpatia i innocència a l'hora d'explicar les coses, que l'han situat com una de les col·laboradores més populars de 'El Hormiguero'. L'última guanyadora de 'MASTERCHEF Celebrity' ha aconseguit fer-se fixa a la televisió, ja no només en l'espai presentat per Pablo Motos, sinó que també condueix un programa de cuina al costat del xef Javier Peña.

Durant molts anys, la germana d'Enrique i Julio Iglesias va estar en un segon pla, on la premsa només li preguntava per la vida sentimental dels seus germans. Ara, diversos anys després, ella és la principal protagonista de la seva família. Tamara Falcó sempre s'ha caracteritzat per ser una persona molt religiosa i molt cauta en els seus comentaris, mai sortits de to. Sempre ha parlat amb respecte.

Aquest dijous, a 'El Hormiguero', ha explicat la conversa que va mantenir amb el Papa Francesc el passat desembre, quan va presentar un acte presidit pel Papa i impulsat per l'organització catòlica de 'Scholas Occurrentes' a Roma. Pablo Motos es va sorprendre, ja que molt poques persones poden dir que han conegut el Papa i que l'han tingut molt a prop.

«Dimarts a la nit en un sopar em van trucar perquè volien que presentés un esdeveniment amb el Papa i jo vaig pensar que em prenien el pèl. Els vaig passar al meu agent i en acabar el sopar em van dir que havia d'anar a Roma a presentar l'esdeveniment. Quan vaig arribar, em van donar un munt de folis i em van dir que entraria en una sala per presentar l'acte», explicava Tamara Falcó en directe.

Tamara Falcó confessa el seu error amb el Papa

Per primera vegada, la guanyadora de 'MASTERCHEF Celebrity' ha volgut confessar que durant aquest acte va cometre un error amb el guió. Com és habitual en ella, les seves declaracions van ser amb to molt divertit, encara que ho va passar malament: pensava que l'acte es descontrolaria per culpa seva. «L'acte va sortir... però vaig posar la pota amb el guió. Però el Papa estava encantat», afegia a 'El Hormiguero'.

Pablo Motos no va poder evitar mofar-se de la situació, veient com Tamara Falcó normalitzava el fet de conèixer el Papa. «Parles del Papa com si el coneguéssim tots», ha dit el presentador entre rialles. Durant uns minuts, 'El Hormiguero' semblava una tertúlia religiosa, on amb Tamara Falcó parlava, entre altres coses, de les declaracions del Papa sobre els homosexuals.

«Les persones homosexuals tenen el dret d'estar en família. Són fills de Déu», va afirmar el Papa Francisco fa uns dies. «Jo el veia amb la sensació de no voler ser Papa, en el sentit que el veig amb ganes d'estar al carrer amb la gent», opinava la filla d'Isabel Preysler sobre el Papa Francesc. 


Comentaris

envia el comentari