Tamara Falcó, una dissenyadora que s'ha plantejat ser monja

La filla d'Isabel Preysler forma part de la nova edició de 'Masterchef Celebrity'

Tamara Falcó participa a 'Masterchef Celebrity' | La Coctelera

Tamara Falcó pot tenir molts adjectius, però si hi ha un concepte que la defineix per excel·lència és la seva capacitat de captivar al públic. La filla d'Isabel Preysler ve d'una família evidentment adinerada, però desprèn una picardia natural que fa que el públic l'estimi o, com a mínim, no l'importi saber d'ella.

Ara, Tamara ha decidit formar part dels concursants de la nova edició de 'Masterchef Celebrity' i, com no podia ser d'una altra manera, en el primer programa ja ha donat molt a parlar. Però més enllà de la seva faceta com a filla de la Preysler, Falcó té molts aspectes i cops amagats que la gent desconeix i que, encara més, la fan una noia especial i diferent.

Una gran religiosa i un perill al volant

En alguna ocasió ja ha manifestat públicament que és molt religiosa, ara bé, pocs saben que duu un vaporitzador a la bossa de mà amb aigua beneita. En relació a la seva intensa fe, la verge preferida de Falcó és la de Medjugorje i la seva gossa es diu Jacinta en honor a la pastora de la verge de Fàtima. Cal recordar que, tal com ella va explicar en una ocasió al programa 'Hay una cosa que te quiero decir', aquesta fe li ve per part de la seva àvia materna i ha estat amb ella amb qui ha descobert una de les seves vocacions a la vida. De fet, Falcó ha assegurat en més d'una ocasió haver sentit la trucada de Déu i s'ha plantejat ser monja.

Això no obstant, de moment desenvolupa la seva carrera professional com a dissenyadora de moda. En aquest sentit, Falcó ha creat la marca de roba TFP, roba que no es pot posar la seva mare, ja que segons ella està molt prima i no fabriquen talles XS. Altres aspectes de la seva vida íntima és l'estreta relació que manté amb el personal de servei que treballa a casa de la seva mare i alguns ensurts que ha tingut amb el cotxe en ple centre de Madrid, on va topar contra un establiment Starbucks i unes jardineres d'una important avinguda de la capital.

Isabel Preysler i la seva filla Tamara Falcó posant
Tamara és la única filla que encara viu amb la seva mare, Isabel Preysler | Cedida

 

Contrària a la independència de Catalunya

Per la seva part més política, els polítics preferits de la Falcó són Albert Rivera i Pablo Casado i s'ha mostrat obertament contrària a la independència de Catalunya, ja que segons el seu parer «Espanya és una i no pot ser fracturada». No hi ha dubte que Falcó és un personatge que dóna molt a parlar i que segur que el seu pas per Masterchef no deixarà indiferent a ningú.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari