Primer pla del cuiner Alberto Chicote

Tanca un dels restaurants més famosos de 'Pesadilla en la Cocina' i està a Catalunya

Va ser un dels capítols més polèmics del programa

Segur que tothom coneix el programa 'Pesadilla en la Cocina'. Bé perquè sou seguidors fidels o bé perquè, algun dia descansant a casa i canviant de canal, hi heu anat a parar.

Aquest programa de televisió de telerealitat culinària presentat pel xef Alberto Chicote és tot un èxit. Hi ha qui pensa que en aquests tipus de formats està tot preparat i que res és real.

El que sí que és de debò, segons informa El Periódico, és que un dels restaurants més famosos del programa esmentat abaixa la persiana per sempre. I no només això, sinó que estava situat a Catalunya, més concretament a la ciutat de Barcelona.

El restaurant 'Vivaldi'

L'establiment gastronòmic del qual estem parlant és el restaurant italià 'Vivaldi' situat al carrer de Llança de la ciutat comtal. El seu episodi va ser retransmès en la segona temporada del programa conduït per Chicote i no va deixar indiferent a ningú.

Com és habitual, la dinàmica de 'Pesadilla en la Cocina', consisteix en el fet que el xef faci un petit estudi per determinar que no està funcionant en el funcionament del local.

Posteriorment, amb les seves respectives discussions amb els treballadors del negoci, fa una rentada de cara el qual afecta l'estètica del local, a la seva plantilla i, per últim, als plats que hi serveixen.

Malauradament, no sabem si el fet de sortir per televisió va ajudar al negoci o, per al contrari, el va sentenciar de mort, ja que l'establiment va haver de tancar les portes dos anys després que sortís per televisió.

▶️ El nou negoci que acaba de comprar Gerard Piqué per gairebé 15 milions d'euros

L'audiència no ho és tot

Segons informa El Periódico, l'audiència del dia que es va emetre el programa va ser aclaparadora. Sent, així, un dels programes més vistos de la temporada. El cert és que els números no enganyen, ja que, aproximadament, tres milions de persones van quedar totalment enganxades al televisor. 

No és el primer restaurant pel qual passa el cuiner Alberto Chicote i després ha de tancar definitivament.

D'aquesta manera, queda patent que tot i els esforços de Chicote per millorar el funcionament dels establiments que decideixen presentar-se al seu programa, si no hi ha un bon mecanisme intern i diari és molt complicat mantenir un negoci viu.