rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tania Llasera, presentadora d’un programa infantil a Boing

Feia mesos que l’actriu i presentadora no apareixia a la televisió, i ara Mediaset vol comptar amb ella per presentar un nou programa infantil
Tania Llasera serà presentadora d'un programa infantil a Boing | Cedida

 

La darrera vegada que vam veure a Tania Llasera era copresentadora del programa de recerca de talent ‘La Voz’. Feia mesos que no apareixia a cap contingut de les cadenes televisives de Mediaset, tot i que seguia activa dins la web de la cadena privada. Ara, la presentadora torna a la pantalla per presentar un nou programa produït per Mandarina.

 

 

Tot i que es desconeix el nom del programa infantil i el dels col·laboradors que hi participaran, falten pocs dies perquè puguem veure a Tania Llasera als nostres televisors i que els més petits gaudeixin amb el nou contingut.

 

Presentadora d’un programa infantil

Tania Llasera mentre copresentava 'La Voz' | Telecinco

 

Gràcies a la seva participació a ‘La Voz Kids’, Tania Llasera va demostrar ser molt propera amb els nens i guanyar-se la seva confiança ràpidament. És per aquest motiu que Mediaset vol comptar amb ella per un nou programa de contingut infantil, el qual comprendrà des de sessions de treballs manuals a consells de cuina, classes de ball, i fins i tot, lliçons d'anglès. Qui dirigirà cada secció serà un expert en la matèria.

 

El programa, que estarà «carregat d’activitats i d’entreteniment» segons ha explicat ‘Yolete’, està destinat als més petits de casa, i s’emetrà diàriament al canal de televisió ‘Boing’ que pertany a l’empresa de transmissió Mediaset.

 

És una oportunitat perquè Tania Llasera pugui tornar a la televisió com a presentadora, i l’actriu ja va assegurar mesos enrere que té «nous projectes i que ben aviat us en podré dir quelcom».

 

També pots llegir...

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris