ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Tania Llasera, presentadora d’un programa infantil a Boing

Feia mesos que l’actriu i presentadora no apareixia a la televisió, i ara Mediaset vol comptar amb ella per presentar un nou programa infantil

Tania Llasera serà presentadora d'un programa infantil a Boing | Cedida

La darrera vegada que vam veure a Tania Llasera era copresentadora del programa de recerca de talent ‘La Voz’. Feia mesos que no apareixia a cap contingut de les cadenes televisives de Mediaset, tot i que seguia activa dins la web de la cadena privada. Ara, la presentadora torna a la pantalla per presentar un nou programa produït per Mandarina.

Tot i que es desconeix el nom del programa infantil i el dels col·laboradors que hi participaran, falten pocs dies perquè puguem veure a Tania Llasera als nostres televisors i que els més petits gaudeixin amb el nou contingut.

Presentadora d’un programa infantil

Tania Llasera mentre copresentava 'La Voz'
Tania Llasera mentre copresentava 'La Voz' | Telecinco

 

Gràcies a la seva participació a ‘La Voz Kids’, Tania Llasera va demostrar ser molt propera amb els nens i guanyar-se la seva confiança ràpidament. És per aquest motiu que Mediaset vol comptar amb ella per un nou programa de contingut infantil, el qual comprendrà des de sessions de treballs manuals a consells de cuina, classes de ball, i fins i tot, lliçons d'anglès. Qui dirigirà cada secció serà un expert en la matèria.

El programa, que estarà «carregat d’activitats i d’entreteniment» segons ha explicat ‘Yolete’, està destinat als més petits de casa, i s’emetrà diàriament al canal de televisió ‘Boing’ que pertany a l’empresa de transmissió Mediaset.

És una oportunitat perquè Tania Llasera pugui tornar a la televisió com a presentadora, i l’actriu ja va assegurar mesos enrere que té «nous projectes i que ben aviat us en podré dir quelcom».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari