Primer pla de Tania Medina de 'Supervivientes'.

Tania Medina, de 'SV', confirma el que era un secret a veus de la seva salut

Tania Medina ha estat la primera concursant a ser evacuada de 'Supervivientes' per problemes de salut

Tania Medina, concursant de Supervivientes, ha protagonitzat un dels moments més preocupants de la nova edició. La parella d'Alejandro Nieto va començar a experimentar problemes de salut que el van portar a ser evacuada d'urgència de l'illa.

Dimarts passat, a Tierra de nadie, Carlos Sobera va donar l'última hora sobre Tania confirmant les sospites i anunciant si tornava o no amb els seus companys. Una resolució delicada que ha estat molt meditada pel servei mèdic del reality per evitar que la salut de la jove es vegi compromesa.

Tania Media abandona Supervivientes pels seus problemes de salut

Tania Medina ha estat la primera concursant de Supervivientes a haver de ser evacuada d'urgències de l'illa. La parella d'Alejandro Nieto va requerir la visita de l'equip mèdic en començar a notar certs problemes de salut.

La notícia es coneixia diumenge passat a Conexión Honduras i tots els familiars i amics de la jove van començar a preocupar-se. «Tania ha estat evacuada, està estable i controlada pel servei mèdic», començava dient Aramendi. «No aconseguia retenir líquid, tenia febre i va vomitar diverses vegades», va explicar.

Imatge de Tania Medina evacuada de Supervivientes
Tania Medina ha estat sota observació. | CatalunyaDiari
 

En un intent de tranquil·litzar el seu entorn, el presentador va contactar directament amb Tania perquè fos ella la que expliqués com se sentia. Amb aspecte trist i estirada en un llit, la jove admetia no sentir-se del tot bé.

«He estat millor, tenia nàusees, mal de panxa i de cap, calfreds, de tot una mica», explicava. «De ment estic forta, però de cos no tant, sento una mica de frustració», reconeixia perquè no podia controlar la situació.

Imatge de Tania Medina molt malaltia a Supervivientes
Tania Medina, malalta a 'Supervivientes'. | CatalunyaDiari
 

Els metges no van considerar prudent que Tania tornés a l'illa atès que encara existia «risc de deshidratació». Així, la supervivent s'havia de quedar «apartada de l'aventura fins a consolidar el resultat del tractament».

A la canària no li va quedar més remei que acatar el consell dels metges, però va voler fer una petició. «M'agradaria que no diguessin res a Alejandro perquè no el perjudiqués», va sol·licitar. «I m'agradaria que li diguessin que ja estic bé i a la meva família que no es preocupi», va dir entre llàgrimes, conscient que la seva aventura podria acabar.

▶️ Máxima preocupación por Tania de Supervivientes tras su ingreso en el hospital

Tania Medina i la decisió final dels metges

Dos dies després de conèixer els problemes de salut que van apartar Tania Medina dels seus companys, arribava el moment de conèixer la darrera hora. Carlos Sobera va ser l'encarregat d'anunciar a la supervivent la decisió que l'equip mèdic havia pres sobre la seva permanència a l'illa.

Connectant de nou amb la canària des de la cabana residencial, es va mostrar impacient per conèixer el veredicte. Tania va confessar sentir-se «molt millor» i amb moltes ganes de tornar a reincorporar-se al concurs. «He passat uns dies força complicats, però em trobo molt millor, sobretot d'ànim, així que contenta», comentava a Sobera.

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes
Tania Medina preocupa la seva parella després de ser evacuada de 'Supervivientes'. | CatalunyaDiari
 

«Tinc ganes de tot, de tornar a fer proves, de pesca, de tot», afegia il·lusionada de seguir amb l'aventura. Segons després, el presentador anunciava a la parella d'Alejandro i al seu entorn la decisió que havien pres els professionals mèdics.

«Han decidit que estàs preparada per tornar a l'illa amb els teus companys», comunicava a la supervivent. Després de dies en observació, Tania sembla que s'ha recuperat del problema de salut que va presentar fa dies.

La notícia de la tornada a l'aventura va alegrar la canària, que no va poder evitar les llàgrimes d'emoció en conèixer la feliç notícia. «Després de l'exhaustiva observació i amb l'evolució que està tenint el tractament administrat pel nostre equip mèdic, aquest ha dictaminat que pots tornar a la platja», reiterava.