IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Techi va cobrar 14.000 euros per explicar el seu embaràs a 'Sábado Deluxe'

L'exconcursant de 'Gran Hermano' hauria patit un avortament natural i Omar Montes hauria estat el pare de la criatura

Imagen de Techi en 'Sábado Deluxe'.
Techi va ser una de les convidades de 'Sábado Deluxe' | Telecinco

Techi va ser una de les protagonistes de l'últim programa de 'Sábado Deluxe'. L'exconcursant de 'Gran Hermano' va explicar que s'hauria quedat embarassada d'Omar Montes mentre eren dins de la casa de Guadalix de la Sierra. Segons ella, no haurien utilitzat protecció en les seves relacions sexuals tot i que el 'reality' els hi facilita. Uns dies després, ha sortit a la llum quants diners s'hauria emborsat per aquesta sorprenent confessió. 

'El Español' ha publicat una informació on afirmen que Techi va cobrar 14.000 euros per l'entrevista i el polígraf que va realitzar el passat dissabte. L'exparella de Kiko Rivera i Alberto Isla va rebre una quantitat potser inferior a la d'altres cares conegudes, però que no està gens malament per no ser una de les principals estrelles televisives. 

Techi afirma haver patit un avortament natural

L'antiga amiga, i ara enemiga, d'Isa Pantoja va visitar el plató del programa de les nits de dissabte de Telecinco per explicar tots els detalls del seu pas per 'GH VIP' i per parlar de la seva relació amb el cantant. Una de les informacions més destacades que va confirmar, després de sotmetre's al polígraf de Conchita, és que va patir un avortament natural. 

Omar y Techi, juntos en la cama
Omar i Techi durant la seva apassionada relació dins de la casa de Guadalix  | Telecinco

 

Segons sembla, això hauria passat fa uns pocs dies. Va explicar que esperava un fill d'Omar Montes, però que l'embaràs es va interrompre de manera natural. El que podria ser el pare del bebè, Omar Montes, va dubtar en tot moment de la confessió feta per la seva antiga amant.

Confirma que Omar era el pare de la criatura

Tot i això, Techi no va voler que se la titllés de mentidera i va acudir al programa amb proves. Va portar un paper d'un hospital que confirmava les seves paraules: «El dia 6 de novembre vaig anar a l'hospital perquè vaig tenir un avortament». Llavors, l'exparella de Chabelita, va dir que el nen no era seu, sinó de l'antic xicot de l'entrevistada.  

Omar Montes utiliza unas palabras «denigrantes» contra Techi
Omar Montes nega ser el pare del fill de Techi | Telecinco

 

L'exparella de Montes es va refermar en la seva versió relatant que estava embarassada de cinc setmanes i que només ell podia ser el pare: «Jo vaig entrar a 'GH VIP' el 13 de setembre, saps contar Omar?».


Comentaris

envia el comentari