Primer pla de María Patiño

La tècnica secreta de María Patiño per tenir uns abdominals d'infart

María Patiño deixa bocabadats els seus seguidors sempre que llueix el seu ventre pla

És de les col·laboradores més conegudes de 'Sálvame', tant dins com fora del plató. Si per alguna cosa destaca Maria Patiño és per la seva manera de ser, però també pel canvi que ha patit el seu aspecte físic aquests darrers anys.

Poc o res té a veure el físic de la periodista en comparació amb el que lluïa fa uns anys, quan participava a 'Dónde estás corazón'. Un canvi a la seva rutina, vida molt saludable i les intervencions estètiques hi han tingut molt a veure.

Entre les coses que més criden l'atenció cada cop que puja una foto a Instagram són els seus abdominals. La col·laboradora llueix un cos d'infart i molts han volgut conèixer quin n'és el secret.

El secret dels abdominals de Maria

Dieta sana, entrenament, força de voluntat i una petita ajuda: sembla que aquests siguin els secrets del ventre pla de Patiño. La col·laboradora llueix uns abdominals d'acer i ben definits que, a més a més de gràcies als seus hàbits saludables, ha aconseguit a cop de bisturí. En concret, a causa d'una abdominoplàstia que es va fer fa més d'un any.

Primer pla de María Patiño plorant
La abdominoplàstia ha estat una de les últimes intervencions de la presentadora  | Telecinco

Aquesta operació, malgrat el que pugui semblar, no és gens complicada. Es tracta d'extirpar l'excés de pell i de greix de la zona de l'abdomen. Després, es corregeix la flacciditat del múscul.

Just després d'acabar aquesta intervenció, el més natural és que el ventre s'infli. Tanmateix, només han de passar unes quantes setmanes per poder començar a veure els resultats.

Un expert revela totes les operacions estètiques de la col·laboradora

En una aparició, ja fa temps, a 'Viva la vida', el doctor José Manuel Gómez Villar va explicar totes les operacions que s'hauria fet María, així com el seu valor econòmic.

1. Bòtox, el retoc més comú

Un dels retocs de María Patiño que crida més l'atenció és el botox. D'acord amb l'expert, l'ha fet servir a les potes de gall, al front i a l'entrecella. Pel que fa al preu, cadascuna de les intervencions sol rondar els 350 euros i es retoca cada quatre o sis mesos.

Primer pla de María Patiño
María Patiño s'ha sotmès a diverses intervencions   | Europa Press

2. Àcid hialurònic

La col·laboradora també s'ha omplert les arrugues que aparèixen entre el nas i el llavi, els pòmuls i les ulleres amb àcid hialurònic.

En aquest cas, la intervenció se situa al voltant de 2.250 euros.

3. Rinoplàstia

La rinoplàstia ha estat una altra de les intervencions de María Patiño, cosa que ella mateixa ha reconegut. Es va corregir tant la punta del nas com la forma del pont i l'operació li va costar 5.000 euros.

4. Retocs a la boca

A la boca, la periodista fa ús de facetes i també s'ha sotmès a un blanquejament dental. En aquesta ocasió, el preu rondaria els 800 euros.

5. Augment de pit

Un dels canvis més notables al cos de la col·laboradora ha estat el seu augment de pit, que també ho ha aconseguit a través d'una operació. Patiño es va elevar i va augmentar aquesta zona per 5.500 euros.

6. Lífting cervical

Per eliminar la flacciditat del coll i la mandíbula, la col·laboradora es va fer un lífting cervical. Aquesta és una de les operacions més cares, ja que el preu puja als 6.000 euros. D'altra banda, també es va fer un rejoveniment de mans, cosa que ronda els 600 euros.

7. Abdominoplàstia

Finalment, els abdominals de María Patiño vénen donats gràcies a l'abdominoplàstia. Novament, aquesta intervenció li va suposar un cost de 6.000 euros.

Un total de 26.500 euros en intervencions

Amb tot això, la col·laboradora suma un total de 26.500 euros en intervencions. A més de tenir cura de la seva alimentació, l'entrenament i els nous hàbits saludables, tots aquests retocs són els que aconsegueixen que mantingui un cos d'infart amb el pas dels anys.

Moltes vegades, per molt bons hàbits que es tinguin, l'ús del quiròfan és imprescindible per eliminar el greix localitzat. Això sol passar, sobretot, a l'abdomen.