Telecinco fulmina Jesús María Pascual, una de les seves cares més emblemàtiques

L'acomiada el dia que feia 22 anys que treballava a la casa

Jesus María Pascual
Jesus María Pascual a l'esquerra amb Carme Chaparro i José Ribagorda | CatalunyaDiari.com

Mediaset viu mesos estranys. Després que el seu lideratge estigui qüestionat per Antena 3 i que li costi trobar noves cares després del cansament de la gent amb els habituals de 'Sálvame', sembla evident que no acaben de trobar el seu model informatiu. Ara fa unes setmanes, es feia pública la notícia del final de 'Noticias Cuatro', un fet que no va acabar succeint, però que va molestar i molt els treballadors de la casa.

Ara, s'ha sabut que la companyia ha decidit fulminar fins a onze treballadors de la casa. Un d'ells, el conegut presentador Jesús Maria Pascual, una de les cares més famoses de Telecinco, ja que durant dècades ha presentat els esports a Telecinco. Feia 22 anys que formava part del rostre de periodistes televisius, però just el dia que celebrava aquesta efemèride, la cadena el va acomiadar.

Jesús Maria Pascaual explica a la xarxa el seu acomiadament

«Avui precisament es compleixen 22 anys des que vaig començar a treballar a Mediaset (llavors era només Tele5)», va escriure Pascual divendres al Twitter; «Ahir Mediaset em va comunicar que no compta més amb mi. No negaré que ha estat un pal molt dur, però no hi tinc més remei que continuar endavant », afirmava.

Jesus María Pascual
Jesus María Pascual tanca una etapa a Telecinco | CatalunyaDiari.com

 

«En totes les coses dolentes també hi ha aspectes bons i és saber-se estimat i respectat pels teus companys i alguns caps. Les persones no poden ser tractades com a números. El grup humà que Mediaset té en esports, tant a Telecinco com a Cuatro, és excepcional i espero que ho sàpiguen valorar-; que les persones no poden ser tractades com a simples números en un balanç. La seva capacitat de treball és infinita per moltes dificultats que es trobin en el seu camí», ha lamentat Pascual.

El presentador es troba ara esperant noves aventures professionals, que podrien fugir una mica dels esports, ja que en les seves passions ha volgut destacar el periodisme, però també la història, de manera que caldrà estar atent sobre quin camí emprèn. «Espero ser una mica més actiu per aquí a partir d'ara », va afirmat en aquesta llista de tuits.

Aquests són els missatges:


Comentaris

envia el comentari