YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Telecinco posa data a una de les tornades més esperades de la televisió a Espanya

Els fans del 'reality' estaran encantats amb la notícia

El logo de Telecinco als estudis de la cadena
Telecinco ha acomiadat a una de les seves presentadores | Cedida

Al començament del passat mes de novembre va ser quan els seguidors del 'reality' 'Gran Hermano' van conèixer que aquest format tornava a la graella de Telecinco. En un primer moment, aquells es van alegrar moltíssim, però, poc després, es van emportar una enorme decepció.

El motiu? Que no tornava la versió dels anònims sinó la de famosos. I 'Mediaset' segueix tenint clar que és el format 'GH VIP' el que tornarà. És més, ja hi ha data per a la seva estrena, que es produirà en el pròxim 2021.

El retorn de 'GH VIP'

El mitjà 'El Confidencial Digital' és el que ha donat a conèixer en exclusiva la data per a la tornada de l'esmentat 'reality' de 'celebrities'. En concret, ha exposat que es convertirà en el plat fort de la graella de Telecinco al mes de setembre. És a dir, de la temporada de tardor

Si és cert, aquest programa tornaria gairebé dos anys després de l'última edició. I és que cal no oblidar que la gran final 'GH VIP 7', en què va resultar guanyadora Adara, va tenir lloc el 19 de desembre del 2019.

Adara Molinero al plató de Gran Hermano VIP
Adara Molinero va ser la guanyadora de 'GH VIP 7' | GTRES

Segons la citada publicació, aquest és l'acord a què han arribat la productora del programa ('Zeppelin TV') i 'Mediaset'. No obstant això, sembla que aquest grup ha estat estudiant altres possibilitats. De fet, es va plantejar una nova edició de 'GH Duo', també amb famosos, però la va descartar finalment. Va apostar per la versió 'VIP', tenint en compte els grans resultats d'audiència que va tenir amb l'última edició.

És més, tal va ser l'èxit aconseguit amb aquest programa i amb alguns dels seus participants, que la cadena va improvisar un de nou. Així, va crear 'El tiempo del descuento', on concursants de 'GH VIP' van tornar a trobar-se per intentar solucionar problemes. Per això o per donar-li forma a històries que van quedar inacabades, com va ser la relació entre Adara i Gianmarco, per exemple.

La versió d'anònims segueix sense veure la llum

Els fans del format 'GH' fa molt de temps que demanen en xarxes socials que torni la versió original. Sí, la que té com a participants concursants anònims. No obstant això, de moment, no hi ha cap indici que 'Mediaset' pretengui que torni a la seva graella.

L'última edició, l'anomenada 'Revolution', va estar marcada per un presumpte abús sexual d'un concursant (José María) a una altra (Carlota Prado). Un cas que encara segueix als jutjats, ja que està pendent de resolució.

I, sembla, segons ha pogut saber 'El Confidencial Digital', Telecinco ha optat per donar-li un descans a aquesta versió fins que hi hagi una sentència. I és que cal recordar que el que va passar va comportar que nombroses empreses boicotegessin a la cadena, retirant d'ella els seus anuncis.

Altres estrenes per 2021 a 'Mediaset'

Quan es va donar la notícia de la tornada de 'Gran Hermano VIP' es va especular amb la possibilitat que aquest pogués començar al gener. I és que vindria a impulsar des de començaments d'any l'audiència a la cadena.

Malgrat això, ara que se sap que no serà així, s'estan plantejant altres possibilitats. Així, d'una banda, s'especula amb el fet que 'Mediaset' podria estar pensant a donar forma a una tercera edició de 'La Casa Fuerte', però, no obstant això, creiem que no és massa viable aquesta opció. Per què? Perquè la segona edició d'aquest 'reality', que està ara en antena, no està recollint els bons índexs d'audiència que es podria esperar.

D'altra banda, es rumoreja que la gran estrena del mes de gener podria ser 'La isla de las tentaciones 3'. I aquesta opció cobraria més sentit per dos motius; primer, perquè ja està gravada i llista per emetre; i, segon, perquè la seva segona temporada s'ha convertit en un dels grans èxits d'audiència de 2020. No obstant això, caldrà esperar per veure què decideix el grup de Paolo Vasile.


Comentaris

envia el comentari