Telecinco anuncia la tornada de ‘Gran Hermano VIP’ a la tardor

Els catalans Jorge Javier Vázquez i Jordi González, candidats a presentar el programa

GH VIP
GH VIP tornarà a les pantalles a partir de la tardor | Telecinco

El rumor més esperat pels fans més acèrrims de Telecinco es confirma: torna 'Gran Hermano VIP'. El programa, que es tornarà a emetre a Mediaset a partir d'aquesta tardor, tornarà a la petita pantalla després d'haver estat suspès durant un temps per la manca d'audiència en 'prime time'. 

Ara doncs, servint-se de l'impuls que ha proporcionat 'Supervivientes' presentat per Jorge Javier Vázquez, Telecinco ha decidit recuperar ‘GHVIP’. Aquesta tornada, però, podria comportar una mala notícia, ja que Mediaset optaria per donar un cop de porta definitiu al 'Gran Hermano' clàssic

Adéu al català Jordi González?

És una de les grans incògnites del retorn del programa a la graella de Telecinco. L'aposta més clàssica del programa seria apostar per l'expresentador de TV3, Jordi González, tot i que algunes veus en discrepen. Asseguren, de fet, que Jorge Javier Vázquez podria ser el relleu ideal, ja que arriba catapultat després del gran èxit de 'Supervivientes'. 

L'acreditació de Jorge Javier, d'altra banda, és ideal. I és que a 'Supervivientes' ha deixat molt clar que té la capacitat de tractar tant amb famosos, com amb persones que no han aparegut mai a la petita pantalla. 
 

Jordi González ha sido el presentador de 'GH VIP' las últimas ediciones
Jordi González, presentador de 'GH VIP'  | Telecinco

 

 

Jorge Javier Vázquez vol Piqué com a concursant de 'Supervivientes'

Ho ha assegurat el presentador criat a Santa Coloma de Gramanet en una entrevista a 'Mundo Deportivo'. En plena promoció del seu musical, el presentador ha tret a la llum alguns dels seus secrets més amagats, com la seva passió pel gimnàs, o confessant que li encantaria que Gerard Piqué participés a 'Supervivientes'.

D'altra banda, és ben sabut que el periodista és seguidor del Barça, tot i que evita seguir partits perquè s'estressa molt. «Jo sóc del Barça, només veig els partits que guanya de manera clara. Si empaten, jo no ho vull veure perquè em poso molt nerviós. Admiro la gent que va al camp», ha assegurat. 


Comentaris

envia el comentari