YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Telecinco anunciarà l'emissió del Mundial de Rússia amb María Teresa Campos com a protagonista

La capçalera promocional que prepara la cadena inclourà llegendes de la petita pantalla

María Teresa Campos en 'Chester'
María Teresa Campos, torna a Mediaset | Cedida

Telecinco vol recuperar a María Teresa Campos i la presentadora està boja per tornar. Només així s'entén l'acord al qual han arribat l'emissora i la periodista, dies després que hagi rebut l'alta mèdica, una vegada es va recuperar de la intervenció d'una suboclusió intestinal a la qual es va sotmetre.

La majúscula sorpresa ha arribat amb l'anunci que la Campos es convertirà en un dels rostres que protagonitzarà la capçalera promocional del Mundial de Rússia. Mediaset ha de començar a anunciar que la gran festa del futbol s'emetrà per les seves cadenes i la presentadora ha estat una de les escollides per informar-ho.

Telecinco emitirá el Mundial de Rusia
Telecinco emetrà el Mundial de Rusia | Cedida

No serà l'única, ja que qui va ocupar els matins televisius a tot el país amb 'Dia a dia', entre altres exitosos programes, estarà acompanyada de grans noms de Telecinco. L'emissora pretén utilitzar les referències històriques de les quals ha gaudit, per tal d'impactar en el públic sobre el gran anuncia que volen comunicar.

Allunyada de les càmeres

Tot i la inclusió de María Teresa Campos en el sector publicitari, Telecinco i Mediaset no tenen tan clar la possibilitat d'oferir-li un nou espai televisiu. El delicat estat de salut que travessa n'és el motiu, ja que, en tan sols un any, ha estat ingressada en dues ocasions, per un ictus i per problemes intestinals.

Per aquest motiu, tot i els desitjos de la presentadora per posar punt final a la seva carrera amb un programa propi, la cadena no veu tan factible cedir-li un lloc fix. La falta de seguretat que la periodista es recuperi totalment és el gran impediment, situació de la qual, María Teresa, n'és plenament coneixedora.

«M'heu tret el meu lloc», exclamava molesta dies enrere la col·laboradora de 'Sálvame'. L'arribada de Carlos Lozano com a 'Defensor de l'Audiència' va molestar a la Campos, que va veure com la confiança en ella es deteriorava. Caldrà veure quina és la pròxima decisió de la productora amb qui fora una de les seves estrelles televisives.


Comentaris

envia el comentari