El presentador Jorge Javier Vázquez al plató de Supervivientes

Està decidit: Telecinco aparta Jorge Javier Vázquez de la final de 'Supervivientes'

El presentador no podrà presentar el programa per un motiu de pes

L'arribada de l'estiu no està relaxant per a res la relació que tenen Telecinco i Antena 3. Les dues principals cadenes privades de televisió d'aquest país segueixen lluitant per guanyar en audiències i deixar enrere al seu rival.

En aquests dies tots els programes que van començar a la primavera van arribant al seu final i per això, és totalment estratègic que estiguin ben situats a la graella. Si res no canvia, Antena 3 té previst emetre el divendres de la setmana que ve la gran final de 'La Voz Kids'.

Un format que ha comptat amb una audiència millor que bona i que ha deixat enrere a vegades al 'Deluxe' de Telecinco. Per aquest motiu, Paolo Vasile no vol que el seu rival li guanyi. Per això, ha ordit un pla per fer-se amb la millor audiència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquesta nit s'ha emès l'última gala de 'Supervivientes' des d'Hondures, celebrant l'habitual tancament de la 'palapa' per retornar a Espanya als grans finalistes. Per això, tothom donava per fet que la final del 'reality' es dividiria com sempre en dues nits, però ara s'espera una revolució.

La final del programa acaba sent els dijous o els diumenges a la nit, però aquest any s'espera un canvi. Segons una informació en exclusiva del portal 'Yotele', Telecinco té previst emetre la gran final del programa de supervivència divendres a la nit.

Una cosa totalment inèdita i que sense cap mena de dubte, està pensat per poder passar per sobre de la final de 'La Voz Kids' d'Antena 3. Però atenció perquè hi ha una cosa que de moment no s'ha explicat i que també serà totalment diferent.

Si finalment es manté la final al divendres 23 de juliol, amb total seguretat Jorge Javier Vázquez no podrà presentar aquesta esperada gala. El motiu no és altre que un important problema d'agenda i que no es pot posposar de cap manera.

El presentador català aprofita els caps de setmana de juliol per recórrer Espanya representant la seva obra de teatre. Una obra que arribarà aquest cap de setmana, divendres inclòs a Barcelona. Una de les parades que més li venia de gust a Vázquez i que no es podrà ajornar perquè ja hi ha moltes localitats venudes.

A més, el presentador té programats diferents entrades per al mateix dia a la ciutat comtal. Tant divendres com dissabte farà una passada a la tarda i un altre nocturn. Davant d'això, Telecinco haurà de prendre una important decisió i decidir a qui posen al capdavant de la gran final.

No sabem com li semblarà aquest canvi de plans a Jorge Javier. I que sempre allarga el seu calendari laboral fins que arriba la final de 'Supervivientes' per després gaudir d'un mes i una mica més de vacances. Per després tornar a la feina i fer-se càrrec del 'reality' que començarà la pròxima tardor.

Els candidats a substituir-lo

La veritat és que falten molt pocs dies per veure que passarà a la gran final si s'acaba celebrant divendres que ve. Per això és important definir el perfil de la persona que li substituirà en una nit tan important. Per lògica la substituta natural del programa seria Lara Álvarez, la presentadora que ha acompanyat Vázquez durant tota l'edició.

A més que coneix a la perfecció a tots els aspirants. També cal tenir en compte als dos presentadors dels debats del programa. D'una banda, Carlos Sobera com a presentador de 'Tierra de Nadie' i de l'altra, Jordi González com a veterà a la presentació dels debats dels diumenges.