Telecinco assegura que 'Pasapalabra' deixarà d'emetre's demà

L'emissió d'aquest dimarts posarà el punt final a un programa que ha estat gairebé vint anys en antena

Telecinco assegura que 'Pasapalabra' deixarà d'emetre's demà | Pasapalabra

Telecinco posarà avui mateix el punt final a 'Pasapalabra'. Així mateix ho ha comunicat Mediaset a través d'un comunicat, on assegura que el que ha estat un dels seus programes estrella dels últims vint anys deixarà d'emetre's demà. És a dir, que el d'avui serà l'últim programa del famós concurs de televisió, a no ser que arribin a un acord amb la cadena propietària del programa, la britànica ITV, quelcom que només podria succeir de manera extrema i inesperada. 

Malgrat que era una notícia anunciada, la cadena d'origen italià tenia previst esperar fins que arribés la sentència per prendre mesures en l'assumpte —també ho han fet públic a través del seu compte de Twitter unes hores enrere—, quelcom que ha succeït aquesta mateixa tarda. 

Batalla judicial amb la cadena britànica

La guerra entre Mediaset i ITV es remunta a anys enrere, concretament quan el grup italià va deixar de pagar els drets del programa a la cadena que n'és propietària. El motiu que van al·legar des de Mediaset va ser que ITV mai havia estat la veritable propietària del format perquè hi havia algunes proves —com ara el famós 'rosco'— que no formaven part del programa britànic.

I, malgrat que segons 'El País' podria ser que els responsables dels canals estiguessin negociant de manera privada, de moment tot apunta que no hi ha solució al problema. 

ITV voldria instal·lar-se a Espanya

Amb tot, hi ha qui creu que la realitat és que tot es tracta d'una mera estratègia negociadora, ja que presumiblement ITV voldria instal·lar-se a Espanya i produir de manera autònoma el programa, quelcom que fins al dia d'avui han estat fent les productores de Mediaset i Xanela Producciones. 

També et pot interessar...


Comentaris
Carmen
Es uno de mis programas favoritos .y me parece una aberración esta sentencia.espero que al final se arregle.

envia el comentari