Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Telecinco avança el final de 'Gran Hermano Revolution'

La cadena ha pres aquesta important decisió després de registrar una caiguda en picat de les seves dades d'audiència

Jorge Javier Vázquez en una gala de 'Gran Hermano' | Cedida

 

'Gran Hermano Revolution' s'acomiadarà dels espectadors abans del previst, segons ha anunciat el col·laborador Rocco Steinhäuser al programa 'Arucitys'. Pel que sembla, serà el pròxim 14 de desembre quan Telecinco posi punt final a aquesta edició del 'reality'.

 

D'aquesta manera, la 18 edició de 'GH Revolution' acabarà pocs dies abans de començar el Nadal i de les assenyalades eleccions autonòmiques catalanes, que tindran lloc el 21 de desembre. Una mala notícia per als espectadors més fidels de l'espai.

I és que, malgrat els esforços de l'equip per aconseguir millorar els índexs d'audiència, poc o res s'ha aconseguit. Ja des de la seva arrencada, el programa va evidenciar que el format estava esgotat en registrar la pitjor dada de la seva història: 1.948.000 espectadors i solament un 16.8% de quota de pantalla.

 

Al llarg de les setmanes, les dades no han anat a millor, sinó tot el contrari. La gala del passat 2 de novembre es va convertir en la menys vista de totes, caient fins a un 12.3% d'audiència. Unes xifres que han empès a l'organització a avançar el seu final.

 

El boicot dels espectadors

Després de l'estrena del programa, sobre el qual s'havia creat molta expectació, els habituals seguidors de 'Gran Hermano' no van dubtar a mostrar la seva desil·lusió i empipament pels nous canvis que havien dut a terme.

 

El canvi de Mercedes Milá per Jorge Javier Vázquez com a presentador del programa o el fet que el 'reality' s'inaugurés sense Canal 24 hores així com trobar-se amb la sorpresa que 100 concursants ja havien estat convivint a la casa i no se'ls va poder veure entrar, van fer que molts decidissin no veure-ho.

 

Els 100 concursants de 'Gran Hermano Revolution' | Twitter

A través de les xarxes, es va demanar a tots aquells que no estaven conformes amb les novetats de 'GH Revolution' a dur a terme un «boicot» contra la cadena i no continuar veient-ho. Així, la desil·lusió va acabar apoderant-se dels espectadors d'un format desgastat, una combinació de problemes als quals ningú ha pogut donar solució.

Comentaris