Telecinco ja tindria escollit amb qui i des d'on farà les campanades

Sembla que ja no és suficient tenir el millor balcó a la Puerta del Sol, ara cal anar més enllà i sembla que Telecinco i Mediaset ho han entès.

Un dels pobles guanyadors de 'Luce tu pueblo'
Un dels pobles guanyadors de 'Luce tu pueblo' | Twitter

A dos mesos exactes d'acomiadar el 2019, les cadenes ja comencen a moure els seus fils, respecte als programes especials de retransmissió de les campanades. Fins ara, totes les cadenes espanyoles es barallaven per tal d'aconseguir el millor balcó a la Puerta del Sol, per així tenir les millors vistes del mític rellotge i oferir així el millor servei als seus espectadors. Cal no oblidar que aquests programes acostumen a convertir-se en el minut d'or de la televisió, englobant els màxims d'audiència.

Per aquest motiu, sembla que ja no és suficient tenir el millor balcó a la Puerta del Sol, ara cal anar més enllà i sembla que Telecinco i Mediaset ho han entès. L'any passat ja es van desmarcar de la mítica plaça madrilenya i es van desplaçar amb Lara Álvarez i Jesús Calleja fins a Sant Llorenç, Mallorca, per rendir homenatge a tots els seus vilatans després del fort temporal que van patir setmanes abans.

Aquest any i segons apunten informacions al digital Yotele, el presentador de les campanades serà Jesús Vázquez i seguirà les dotze campanades des del poble que guanyi el concurs 'Luce tu pueblo', en el qual, Ferrero Rocher escull el poble més bonic i bo i els hi regala l'enllumenat de nadal.

Pedroche repeteix i Pantoja es desmarca

Per la seva banda, Antena 3 seguirà apostant pel seu caball guanyador i repetirà amb Cristina Pedroche al capdavant. Les dades els confirmen i es genera tota una expectativa al voltant del vestit que portarà, tot i que cada any que passa l'expectativa és menor.

Per últim, Isabel Pantoja sonava amb molta força per presentar-les a Telecinco després del fixatge milionari que ha firmat amb la cadena de Vasile, però ella mateixa s'ha desmarcat i ha explicat que de moment ningú li ha dit res, però ha afegit que si és amb Jesús Vázquez sí que li agradaria fer-les.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari