Decisió fulminant de Telecinco amb 'Gran Hermano 48 horas'

Aquesta decisió podria estar relacionada amb la invisibilització de la marca que es vol portar a terme per part de Mediaset

Imatge del logo de 'Gran Hermano'
El programa segueix acumulant grans dades d'audiències | Redacció

Telecinco i Mediaset estan improvisant més que mai d'ençà que esclatés el cas Carlota. Aquesta campanya de desprestigi, que fins i tot, la cadena s'ha atrevit a personalitzar amb noms i cognoms, ha obligat al grup audiovisual a modificar els seus plans respecte a l'emissió del programa. Si en un primer moment estava pensat que el concurs acabés la tercera setmana de desembre, sembla que tot es vol precipitar i fer-ho acabar abans de temps, per així poder enviar el format al garatge i fer-lo descansar per un temps llarg.

Aquesta invisibilitat de la marca, fins i tot a les promocions dels programes del nou any, podria ser el detonant de la decisió que ha pres Telecinco, respecte a l'emissió del programa dels dimarts 'Gran Hermano VIP: Límite 48 horas'.

Canvi de dia i relegat a Cuatro

Si fins ara el programa s'emetia els dimarts per Telecinco i Cuatro, ara el programa perdrà la seva emissió per Telecinco i només es podrà veure per Cuatro. Per si no n'hi hagués prou, el programa canvia de dia i passa als dimecres, convertint-se en 'Gran Hermano VIP: Límite 24 horas'. En el seu lloc dels dimarts a Telecinco, s'emetran els nous capítols de 'La que se avecina'. Aquest moviment ens donaria pistes de cara a la final i que es podria emetre alguns dies abans del que estava previst.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari