Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Telecinco podria cancel·lar el programa de Bertín Osborne

Mediaset no ha confirmat si el programa continuarà en la seva graella aquesta tardor
Imatge de Bertín Osborne durant una entrevista en ‘Mi casa es la tuya’ | Cedida

 

L'empresari i presentador Bertín Osborne no viu el seu millor moment professional, almenys pel que fa a la seva faceta televisiva. I és que Telecinco encara no li ha comunicat quan estrenarà la nova temporada de 'Mi casa es la tuya'.  

 

La cadena de Mediaset ha llençat ja les primeres promocions però, de moment, no hi ha una data confirmada per l'emissió del primer programa. Sembla que altres formats de més èxit com 'GH VIP 6', on acaben de confirmar el dotzè concursant, acaparen de moment l'atenció dels directius de la cadena.  

Bertín va començar a treballar a Telecinco amb polèmica

La decisió que va prendre Bertín fa dues temporades, deixar TVE i fitxar per Telecinco, va ser una gran sorpresa. Abans del seu canvi, Osborne havia criticat amb duresa els temes que tractaven alguns programes de Mediaset com 'Sálvame'.

 

Telecinco va ser la guanyadora d'un duel amb Antena 3 per contractar el presentador. La gran oferta econòmica de la primera, 30.000 euros per programa i una prima si arriba a certa audiència, va ser un bon incentiu pel presentador però ell va assegurar que els diners no van tenir res a veure en el seu fitxatge.

 

«Jo era feliç a TVE, tant que volíem renovar en les mateixes condicions, no volia demanar més diners... però ens vam assabentar que ens havien renovat només per cinc programes més», va comentar Bertín sobre la seva decisió. 

 

Bertín Osborne entrevistant a María Teresa Campos | Telecinco

 

‘Mi casa es la tuya’ es troba en el seu pitjor moment 

L'aposta que va fer Mediaset per l'excantant no ha tingut els resultats que la cadena esperava. En les seves emissions a la 1, el programa va arribar a tenir un 'share' d'un 18,6%. D'ençà que es va traslladar a Telecinco, amb dificultats ha tingut millors xifres que un 12,5%

 

La promoció dels nous episodis de ‘Mi casa es la tuya’ va començar al juliol. Ja s'han difós algunes imatges de les noves entrevistes, on es poden veure nous entrevistats i altres que repeteixen. Tot i això, el futur del programa, que va emetre el seu últim capítol el 6 d'abril, continua sense estar clar tot apunta que Telecinco centra els seus esforços en 'Gran Hermano VIP' que s'estrena el dijous 13 de setembre.