Telecinco cancel·la la minisèrie sobre Diana Quer després d'un any de preparació

Mediaset volia dur a la televisió una minisèrie sobre la desaparició i assassinat de Diana Quer, però no comptava amb el vistiplau de la seva mare, Diana López-Pinel

La minisèrie sobre Diana Quer, no s'emetrà finalment
La minisèrie sobre Diana Quer, finalment no s'emetrà | IDEAL

Telecinco ha estat preparat durant un any una minisèrie sobre la desaparició i assassinat de Diana Quer, que finalment però, no s’emetrà, principalment, a causa de la disconformitat de la mare de la desapareguda.

El projecte estava en marxa des del juliol del 2018, quan la productora 'Melodía Producciones' va posar-se d’acord amb Mediaset per crear una minisèrie que expliqués els successos que van tenir lloc a Pobra do Caramiñal quan durant l’agost del 2016 va desaparèixer Diana Quer; la producció se centraria en la seva desaparició i posterior recerca i investigació, que va durar 500 dies, i que va culminar amb la detenció del seu assassí, José Enrique Abuín. 

La productora ja comptava amb localitzacions i possibles actors per al rodatge

La producció estava tan avançada, que el gener del 2019 ja se li va atorgar el seu nom provisional: ‘500 días’, en una clara al·lusió a la llarga investigació que va durar més d’un any. Per la seva banda, els guions ja estaven quasi finalitzats i les possibles localitzacions de les gravacions tancades, sent la localitat de Bueu el lloc escollit per la gran part de la producció. Fins i tot estava en marxa el procés de càsting, amb diversos actors sobre la taula per a representar els papers principals.

 

Diana López-Pinel amb la seva filla Diana Quer
Diana López-Pinel amb la seva filla Diana Quer | CEDIDA

 

Malgrat tots els esforços però, el projecte s’ha cancel·lat; i és que la mare de Diana Quer, Diana López-Pinel, es va negar rotundament a la gravació del cas de la seva filla, mentre el pare mai es va mostrar ni partidari ni en contra. Després de la negativa de Diana López-Pinel, es va pensar a redirigir la sèrie d’una altra manera i explicar una història semblant canviant les dades, però Mediaset va considerar que el projecte no seria igual si no s’explicava la història real.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari