Telecinco cancel·la la minisèrie sobre Diana Quer després d'un any de preparació

Mediaset volia dur a la televisió una minisèrie sobre la desaparició i assassinat de Diana Quer, però no comptava amb el vistiplau de la seva mare, Diana López-Pinel
La minisèrie sobre Diana Quer, finalment no s'emetrà | IDEAL

 

Telecinco ha estat preparat durant un any una minisèrie sobre la desaparició i assassinat de Diana Quer, que finalment però, no s’emetrà, principalment, a causa de la disconformitat de la mare de la desapareguda.

El projecte estava en marxa des del juliol del 2018, quan la productora 'Melodía Producciones' va posar-se d’acord amb Mediaset per crear una minisèrie que expliqués els successos que van tenir lloc a Pobra do Caramiñal quan durant l’agost del 2016 va desaparèixer Diana Quer; la producció se centraria en la seva desaparició i posterior recerca i investigació, que va durar 500 dies, i que va culminar amb la detenció del seu assassí, José Enrique Abuín. 

La productora ja comptava amb localitzacions i possibles actors per al rodatge

La producció estava tan avançada, que el gener del 2019 ja se li va atorgar el seu nom provisional: ‘500 días’, en una clara al·lusió a la llarga investigació que va durar més d’un any. Per la seva banda, els guions ja estaven quasi finalitzats i les possibles localitzacions de les gravacions tancades, sent la localitat de Bueu el lloc escollit per la gran part de la producció. Fins i tot estava en marxa el procés de càsting, amb diversos actors sobre la taula per a representar els papers principals.

 

Diana López-Pinel amb la seva filla Diana Quer | CEDIDA

 

Malgrat tots els esforços però, el projecte s’ha cancel·lat; i és que la mare de Diana Quer, Diana López-Pinel, es va negar rotundament a la gravació del cas de la seva filla, mentre el pare mai es va mostrar ni partidari ni en contra. Després de la negativa de Diana López-Pinel, es va pensar a redirigir la sèrie d’una altra manera i explicar una història semblant canviant les dades, però Mediaset va considerar que el projecte no seria igual si no s’explicava la història real.

També et pot interessar...