Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Telecinco canvia radicalment la seva programació per competir amb la nova estrena de TVE

Després del programa 'Operación Triunfo' s'estrena 'Maestros de la costura' i per fer-li front, Mediaset ha decidit substituir el programa de Bertín Osborne de dilluns per 'Got Talent'
Imatge d'arxiu de la seu de Telecinco | Telecinco

 

Mediaset ha decidit realitzar un gran canvi en la seva programació de cara als nous estrenes de la competència. 'Operación Triunfo' ha atorgat bones xifres d'audiència a TVE, amb una gala final vista per més de 3,9 milions de teleespectadors. Aquests resultats han estat claus per tal que els directius de Telecinco prenguin radicals mesures per frenar el nou programa que La 1 té preparat com a substitut del concurs.

 

Segons ha anunciat Mediaset, a partir d'aquesta setmana entrant, 'Got Talent' s'emetrà la nit de dilluns, ocupant l'espai que tenia el programa de Bertín Orborne 'Mi casa es la tuya', que passarà al divendres nit. En part, aquesta mesura s'ha pres després de veure com el programa de Bertín quedava en una dolenta posició segons l'audiència, en comparació amb l'elecció d'Amaia com a guanyadora de 'OT 17'.

 

El motiu d'aquest canvi radical a Telecinco

Amb aquesta modificació de la programació de Telecinco, es vol fer front a la nova estrena de La 1, el programa 'Maestros de la costura', un 'talent show' de moda. Mediaset ha preferit suplantar a Orborne per 'Goi Talent', perquè aquest té unes millors xifres d'audiència. A més, es pretén posar fre al possible èxit de TVE amb un programa que faci major competència.

 

Bertín Osborne en una imatge d'arxiu | Cedida

 

A més a més, es produeix amb aquest canvi, un fet insoli't dins de la programació de Telecinco, i és que 'Mi casa es la tuya' s'emetrà a les nits dels divendres. Cal destacar que aquesta modificació podria afavorir a Antena 3, ja que aquest mateix divendres s'inicia la recta final de 'Tu cara me suena', el concurs que també ha obtingut bons resultats, i que Telecinco abans feria front amb 'La Voz' i posteriorment 'Got Talent'.

Nova sèrie a Mediaset

Telecinco també ho té tot a punt per estrenar aquesta setmana una nova sèrie de televisió, 'La verdad'. Aquesta sèrie arribarà a totes les pantalles aquest pròxim dimecres amb els actors Elena Rivera, Lidya Bosch i Jon Kortajarena com a protagonistes. Tot i això, tots els canvis realitzats per la cadena no són ben rebuts per alguns teleespectadors de Mediaset, que creuen que aquest canvi d'horaris és un error.