Telecinco canvia la seva programació i trasllada 'Mujeres y Hombres y Viceversa' a Cuatro

El format que presenta Emma García ja no obté bons resultats d'audiència

Mujeres y hombres y viceversa
Imatge de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | Telecinco

Fa mesos que Telecinco intenta solucionar la greu crisi d'audiències que pateix. El problema és que els que fins ara es consideraven els seus programes estrella, 'Sálvame' i 'Gran Hermano', ja no convencen els teleespectadors, i les xifres són molt clares. Ara, sabem que el mateix ha passat amb una altra de les grans apostes de la cadena per aquest any: 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. 

Es busca impulsar les tardes de Cuatro

El format presentat per Emma García ja no atreu tants espectadors com abans, i això ha motivat la cadena de televisió a traslladar-lo a Cuatro, amb l'esperança d'aprofitar l'èxit que encara recull entre els més joves, i d'aquesta forma animar una mica les tardes de la segona cadena de Mediaset. 

El grup ha decidit seguir la mateixa estratègia que en el cas del ja desaparegut 'Singles XD' de Núria Roca, que també va saltar de Telecinco a Cuatro en un intent d'atreure més teleespectadors. A més, també es vol impulsar el rendiment de 'Dani & Flo', que s'emetrà just abans de 'MYHYV' d'aquí a dues setmanes, quan es farà efectiu el canvi de programació. 

Emma garcía, presentadora de Mujeres y Hombres y Viceversa
Emma García, presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | cedida

 

La nova aposta de Telecinco

Amb aquest nou canvi en la seva programació, la franja que fins ara ocupava el 'dating show' queda lliure, i Telecinco ja li està buscant un bon substitut. De fet, tal com ha avançat 'Vanitatis', el candidat més probable és el nou programa culinari 'Mi madre cocina mejor que la tuya'. 

El format ja es va emetre a Cuatro l'any 2014, i ara Mediaset vol recuperar-lo. En aquest cas, el programa farà el viatge invers, i passarà de Cuatro a Telecinco per intentar pujar l'horari matinal del canal. Així doncs, si aquests plans finalment es compleixen, el projecte passaria a competir amb Antena 3 seguint la mateixa estratègia, i és que a la mateixa hora el canal d'Atresmedia emet 'Karlos Arguiñano en tu cocina'. 

'Mi madre cocina mejor que la tuya', la nueva apuesta de Telecinco.
'Mi madre cocina mejor que la tuya', la nova proposta de Telecinco | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari