Telecinco canvia el registre del programa de Jordi González

Es tracta d'una mesura de la cadena per intentar augmentar l'audiència i no haver de cancel·lar l'espai. Aquesta setmana a 'Hechos Reales' parlaran del rei Joan Carles I

Jordi González presentant 'Hechos Reales'
Jordi González presentant 'Hechos Reales' | Telecinco

'Hechos Reales', la nova aposta de Telecinco amb Jordi González al capdavant, no està tenint l'èxit esperat. El programa, un espai de debat, documental i amb recreacions sobre temes d'actualitat relacionats amb successos, era una de les grans esperances de Paolo Vasile per a la cadena per aquest estiu, però els teleespectadors no han respost com s'esperava.

Després de tenir una mala estrena, ara el programa es col·loca en la posició número 18 dels més vistos del dia i no arriba al milió de teleespectadors, i això que s'emet al 'prime time' de Telecinco. Aquestes dades han provocat que la cadena s'hagi replantejat les coses, fent que l'espai canviï radicalment els temes que tracten: ara es passen al cor. Era això o acabar cancel·lant-lo.

El pròxim protagonista, el rei Joan Carles I

Telecinco ha decidit deixar de banda els successos més escabrosos –almenys una mica, no per sempre- com els casos de violacions o assassinats dels quals havien parlat fins ara, per passar a tractar temes que puguin enganxar més a l'audiència en aquesta temporada d'estiu en la qual la gent no té gaires ganes de veure reconstruccions de crims a la televisió.

Així doncs, el proper programa serà sobre el rei Joan Carles I. Cal dir però que, evidentment, també es tractarà com un succés, doncs en els darrers mesos la seva vida ha estat bastant convulsa per les declaracions de Corinna, però el tema estarà adornat amb altres detalls més personals.

Corinna y el Rey Juan Carlos coincidiendo en un acto público
El rei Joan Carles amb Corinna en un acte públic  | Cedida

 

«L'estiu més complicat del rei emèrit», així és com resumeixen el que serà el proper programa d''Hechos Reales'. «Com ha passat aquest estiu el rei Joan Carles? Com l'ha afectat no poder acudir a les regates de Mallorca?», són dues preguntes que es fan en la promoció de l'espai per aquesta setmana.

Cal dir, però, que 'Hechos Reales' no es convertirà en un altre 'Sálvame', no es pretén canviar els successos pel cor. L'espai seguirà tractant temes d'assassinats, violacions i delictes similars, però potser ja no tant. De fet, després de parlar sobre la vida del rei Joan Carles I ho faran sobre l'assassinat d'Eva Blanco.


Comentaris

envia el comentari