Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

Telecinco es carrega part de 'Sávame', que durarà molt menys

La cadena tornarà a emetre 'El Precio Justo' amb una versió renovada presentada per Carlos Sobera

Fa molts anys que 'Sálvame' reuneix a centenars de teleespectadors davant el televisor. Tot i això, la cadena ja ha anunciat que torna 'El Precio Justo', programa amb molta història a Espanya, i que podria substituir a 'Sálvame Tomate' o estrenar-se divendres després de la final de Got Talent Espanya.

D'altra banda, com ha comunicat 'BLUPER', si es decideix emetre 'El Precio Justo' de 20 a 21 hores, 'Sálvame' patiria una retallada en la seva última hora de programa. Ara bé, cal recordar que 'Sálvame' va haver d'allargar-se una hora perquè el Tribunal Suprem va fer desaparèixer 'Pasapalabra' de Telecinco.

'Pasapalabra', el concurs presentat per Roberto Leal a Antena 3, supera diàriament els 3 milions d'espectadors, un fet que hauria ajudat de manera directa a potenciar i elevar les xifres d'audiència d'Antena 3 Notícies, aconseguint en aquest sentit les millors dades d'audiència des de fa dues dècades. Per aquest motiu, Telecinco vol apostar per 'El Precio Justo' i robar-li el lideratge a 'Pasapalabra'. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El programa més esperat, 'El Precio Justo'

El concurs produït en col·laboració amb 'Fremantle', que comptarà amb Carlos Sobera com a presentador, respectarà la seva essència i potenciarà els elements més especials que l'han convertit en tot un referent del gènere 'game show'. Així doncs, el propòsit del programa és que diversos concursants anònims siguin capaços d'endevinar el preu i valor d'un objecte per tal d'arribar a la gran ronda final i optar al premi del programa. 

Aquest programa és conegut internacionalment i fins i tot ja compta amb 45 premis Emmy i ha estat adaptat en 42 territoris durant els seus 65 anys d'història. De fet, als Estats Units es manté en emissió després de 48 anys en antena, mentre que a Portugal ja fa més de 18 anys que es va estrenar. A més, també s'emet a Tailàndia, Turquia i Regne Unit.

A Espanya, després de ser tret de graella el 1993, el programa va tornar el 1999 amb Carlos Lozano com a presentador i amb conegudes hostesses com Mónica Hoyos. Ara bé, l'última emissió va ser l'any 2001. Si vols formar part del concurs, Telecinco ja ha obert el càsting per a majors de 18 anys que tinguin ganes de passar-ho bé i guanyar diners.