Pla del presentador Jordi González parlant i gesticulant

Telecinco es carrega sense avisar part de 'Secret Story': a partir de ja

La cadena ha anunciat un programa especial per a aquest diumenge

Telecinco ha decidit revolucionar la seva graella televisiva amb un canvi d'última hora i que ha deixat molt tocats als fidels seguidors de 'Secret Story'. En concret, ha retirat, de la nit al dia, el debat dels diumenges presentat per Jordi González. Així, sense oferir cap explicació als seus espectadors, la cadena ha anunciat l'emissió d'un programa especial per a la nit del pròxim diumenge.

D'aquesta manera, el 'reality' s'ha quedat sense un espai al 'prime time' de la graella i ocupant-lo un programa especial que tindrà com a protagonista Dolores Vázquez. Una dona que va ser detinguda i empresonada durant gairebé dos anys per un crim que no va cometre: l'assassinat de la jove Rocío Wanninkhof.

Concursants de Secret Story
Els seguidors de 'Secret Story' no s'han pres bé la decisió de Telecinco | Mediaset

Telecinco anuncia un programa especial a l'horari del debat de 'Secret Story'

Els seguidors de 'Secret Story' s'han quedat sense paraules després que la cadena anunciés la data d'estrena del documental de Dolores Vázquez. Serà el pròxim diumenge 21 de novembre a les 22.00 hores, una situació que deixa al debat de Jordi González a l'estocada sense previ avís.

A més a més, es tracta d'un fet que ha generat un gran malestar entre els espectadors del programa. És més, a través de xarxes socials, alguns usuaris han carregat contra la cadena per deixar a l'aire l'emissió del debat, tot i que també hi ha qui s'ha alegrat de la decisió presa.

A falta que la cadena aclareixi els fets, són moltes les opcions que estan sobre la taula. Des del portal 'Vertele' asseguren que el debat no desapareixerà de la nit del diumenge, sinó que assenyalen que tindrà continuïtat, però començarà al final de l'emissió del programa especial és a dir, al 'late night'.

En cas de produir-se, serà una situació històrica a la cadena, ja que per norma general aquesta mena de programes sempre tenen reservat un lloc al 'prime time'. Cosa que potser servir per confirmar el mal funcionament que té l'espai presentat per Jordi González davant de la telenovel·la 'Infiel' emesa a Antena 3.

Primer plànol de Jorge Javier Vázquez
'Secret Story' s'ha vist perjudicat per la decisió de Telecinco. | Mediaset

Tot i això, des del portal 'Bluper', assenyalen que en cap cas hi haurà un debat previ o posterior a l'emissió del reportatge sobre Dolores Vázquez. Segons aquesta teoria, cal presumir que el debat tornaria a emetre's en el seu horari habitual a partir del diumenge 28 de novembre.

I és que, de moment, 'Mediaset España' només ha confirmat l'emissió del primer capítol de la sèrie-documental d'HBO Max. De fet, hi ha qui opina que l'única estratègia de la cadena amb aquesta programació és enganxar l'espectador perquè continuï veient la sèrie a la plataforma.

«Tot un 'cliffhanger' per convèncer l'espectador perquè s'aboni a HBO Max per seguir veient el documental. Però pot enfadar aquells que esperen veure Dolores», deia una usuària a Twitter posant èmfasi que la protagonista no ofereix el seu testimoni fins al segon capítol.

Arriba a Telecinco el documental de Dolores Vázquez que ha triomfat a HBO

El cas Wanninkhof que va provocar l'empresonament de Dolores Vázquez va ser tot un escàndol al nostre país perquè va suposar un dels errors judicials més importants en la història d'Espanya.

La pressió mediàtica i les irregularitats comeses per part de les autoritats judicials i policials van ser les claus d'aquest cas que, ara, serà analitzat en profunditat a Telecinco.

La cadena ha optat per fer un programa especial que inclourà l'emissió del primer capítol de 'Dolores: La verdad sobre el caso Wanninkhof'. Una sèrie-documental composta per sis episodis i produïda per 'Unicorn Content' per a HBO Max.

Dins de la producció executiva del projecte audiovisual hi ha la periodista Toñi Moreno, que va ser essencial perquè Dolores Vázquez compartís el seu testimoni després d'anys de silenci.

Així tot, amb aquests ingredients, tot fa apuntar que el documental aconseguirà atraure nous espectadors i servirà per collir bones dades d'audiència.