Telecinco es carrega un concursant de 'Supervivientes 2021' per irresponsable

La cadena ha rebutjat la presència del participant en el 'reality'

Aquest dimecres es va tancar de forma definitiva el càsting per a 'Supervivientes 2021', que tot apunta que començarà el dijous 8 d'abril a Telecinco. L'últim participant confirmat ha estat l'italià Gianmarco Onestini, exconcursant de 'GH VIP' en l'edició de 2019. Han estat moltes setmanes de possibles fitxatges pel 'reality' per excel·lència de Telecinco, però ja no hi ha marxa enrere i els 16 supervivents estan aïllats i preparats per posar rumb a Hondures.

Una de les baixes més notables és la d'Isaac, de 'La Isla de las Tentaciones'. Encara que alguns webs comptaven amb la presència de 'Lobo' a 'Supervivientes', finalment el jove no ha estat un dels escollits a causa, entre altres raons, del que ha passat en un conegut bar de Madrid. Sense cap mena de dubte, una actitud irresponsable que deixa en molt mal lloc el solter més polèmic del país a hores d'ara.

La irresponsabilitat d'Isaac que el deixa sense 'Supervivientes'

Segons la informació del portal 'Yotele', el motiu principal pel qual haurien rebutjat Isaac és la seva irresponsabilitat en relació amb les mesures de seguretat contra la Covid-19. En els últims dies, han vist la llum diversos vídeos d'Isaac, en els quals estava amb altres companys de festa per la capital, sense complir les restriccions marcades per la Comunitat de Madrid.

Va ser el passat 21 de març quan diversos concursants del 'reality' de Telecinco incomplien les normes sanitàries i les imatges es feien virals a les xarxes socials. En el vídeo en qüestió es poden veure diversos solters fumant d'una 'caximba' i bevent copes, tot estant més de sis persones juntes, entre altres coses.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La festa il·legal de 'Lobo' que va sortir a la llum a les xarxes

A la festa il·legal per la qual Isaac no acudirà finalment a 'Supervivientes' hi havia Simone Coppola, Isaac Torres, Jennifer Saumell, Lara Blanchard i Imanol Capote. El cas és que a cap dels presents els va preocupar compartir a les seves xarxes socials tot el que gaudien en un local d'oci, tot i estar clar que no complien cap de les mesures anticovid.

'Lobo' i la resta dels seus companys estaven fent tot el que no es podia fer dins d'una discoteca o local d'oci. Per si no n'hi hagués prou, la mascareta brillava per la seva absència en tots ells. Després de veure aquestes imatges, des de la cadena de Mediaset haurien decidit rebutjar la participació d'Isaac en el 'reality' que es grava a Hondures. Amb tot, Isaac, que anava a participar en el seu quart 'reality' després de passar per 'Super Shore', 'Resistiré' i 'La Isla de las Tentaciones', es queda amb la mel als llavis per la seva actitud irresponsable.

Isaac, gran protagonista de 'La Isla de las Tentaciones 3'

No hi ha dubte que el polèmic solter de 'La Isla de las Tentaciones' ha estat una de les grans figures de l'última edició, que acabava ahir amb el debat final amb els protagonistes del 'reality'. A més, 'Lobo' ha estat protagonista tant a la República Dominicana, com aquí a Espanya, un cop acabat el concurs.

Si bé va començar una història amb Marina en ple 'reality', finalment tots dos van separar els seus camins i ell va acabar embolicant-se amb Bela, una de les temptadores d'aquesta edició, que ha donat molt de si. A més, en els últims dies també s'ha sabut que hauria tingut alguna cosa amb Lucía, amb qui va compartir casa al 'reality' i de qui deia ser només amic, encara que s'ha vist finalment que eren alguna cosa més que això. Veurem quin és el proper objectiu d'Isaac pel que fa a participar en 'realities', perquè a 'Supervivientes', segur que no el veurem.


Comentaris

envia el comentari