Crits a Telecinco: «No tinc cap mena de relació amb Terelu»

Alessandro Lequio ha contestat a Terelu des d''El programa de Ana Rosa'

Alessandro Lequio sortint del seu cotxe amb cara de sorpresa
Alessandro Lequio carrega durament contra Terelu Campos | GTRES

Com era d'esperar, 'El Programa de Ana Rosa' ha emès les crítiques que Terelu Campos havia fet sobre Alessandro Lequio després que aquest fes públic un missatge privat que ella li havia enviat. En aquest missatge, la periodista assegurava que Jorge Javier Vázquez havia estat el principal motiu pel qual María Teresa Campos s'havia assegut a 'Sábado Deluxe'.

Alessandro Lequio posa el crit al cel

«Crec que ella i Jorge Javier  han negociat, igual exagero i m'equivoco pensant que són missatges privats, però no passa res, perquè una cosa és comentar un missatge, i una altra reenviar-lo», assegurava Alessandro Lequio des del plató del seu programa. «Si a Terelu li ha semblat malament, li demano disculpes. Ella és conscient que no he revelat cap intimitat, sóc molt curós amb la seva mare, sempre que vegi una injustícia o comentari desencertat ho faré», sentenciava el col·laborador.

L'exmarit d'Ana Obregón no vol veure's embolicat en la guerra entre Las Campos i el de Badalona. «S'estava generant un conflicte i per posar pau vaig enviar-li un missatge a Jordi: 'Escolta, mira el que estan dient. Segueixo pensant que si Jorge no s'hagués queixat, les paraules de Teresa haurien passat desapercebudes. La percepció que jo vaig tenir va ser bona, perquè mai vaig pensar que entre dues persones que s'estimen tant hi hauria tant enuig», afirmava Alessandro Lequio deixant entreveure que la seva intenció no era la de fer mal en cap moment.

No obstant això, Joaquín Prat, company del col·laborador, tenia una opinió molt diferent: «Has pecat, és un missatge entre tu i ella, jo tinc missatges de Terelu i no els faig públic. A mi no em facis això, eh». Alessandro després d'aquestes paraules no va dubtar a contestar d'una manera sincera, encara que fent un atac directe a Las Campos: «A tu no t'ho faria perquè ets el meu amic, però ella és una coneguda ... i em sembla normal perquè elles ho fan cada dia a la televisió! No tinc cap mena de relació amb Terelu!», sentenciava


Comentaris

envia el comentari