TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Telecinco decideix prescindir de 'GH VIP' per les males audiències de 'Revolution'

La decisió ha estat meditada a consciència, encara que el format podria tornar més endavant
Un debat de 'GH Revolution' | Telecinco

 

L'any 2018 començarà amb una gran decepció per als amants de ‘Gran Hermano’; com acaba de saber-se, Telecinco ha decidit prescindir de la seva versió ‘VIP’ i deixarà orfes, televisivament parlant, a tots els seguidors del format.

 

Com informa ‘Lecturas’, Chicco Martini coneix les raons després d'aquesta dràstica decisió de la cadena, sobre la qual comentava que és una decisió molt meditada i presa des dels despatxos del grup de comunicació Mediaset. Precisament en reunions a porta tancada en els despatxos ha estat on s'ha decidit que aquest 2018 no s'emetria ‘Gran Hermano VIP’, ja que ‘Gran Hermano Revolution’ ha estat un veritable fracàs.

Un format que no ha acabat de funcionar

La versió VIP del programa va tenir gran acolliment l'any 2016, any en què Laura Matamoros es va alçar amb la victòria, i també el 2015 on la va aconseguir Belén Esteban. No obstant això, ni tan sols la presència de la col·laboradora al plató de ‘GH Revolution’ va servir per aixecar una mica les desastroses audiències que el nou format, aquell que prometia canviar-ho tot, estava tenint.

 

Belén Esteban es va personar a la casa del programa en un últim intent desesperat per part dels directius de trobar raons per mantenir viva la versió VIP. No obstant, i com el seu pas pel programa tampoc va fer aixecar molt les audiències, finalment, s'han vist obligats a suprimir el programa.

 

Tot i això, com el citat mitjà exposa, encara hi ha esperança per al programa de telerealitat més famós d'Espanya: la cadena ho retirarà de la graella televisiva, però no es desfarà totalment del programa; ho deixarà apartat i estudiarà les raons de la seva caiguda en picat. Després, en un futur, quan creguin haver donat amb la causa del problema i amb una correcta solució, de segur tornaran a engegar-ho i a alegrar a tots els seus incondicionals.

 

Belén Esteban ha visitat el plató de 'GH Revolution' | Lecturas

 

Revolution ha encadenat polèmica darrere polèmica

Cal recordar que no han estat pocs els intents de la cadena de reflotar 'GH Revolution' i que aquests no han servit de molt. L'audiència no se sentia satisfeta amb el que oferia i sumat amb totes les polèmiques que ha suscitat el programa no han ajudat a aconseguir-li l'estabilitat suficient per a satisfer als directius.

 

De fet, l'espinós assumpte de José María i Carlota, la inesperada sortida de Laura i altres controvèrsies no han impulsat el format, més aviat al contrari, ho han acabat de sepultar sota penoses xifres d'audiència. A més, cal no oblidar, que l'arribada d'una nova edició de 'Operación Triunfo' li ha posat les coses molt difícils al programa presentat per Jorge Javier i ho ha eclipsat totalment.

Carlota i José María a 'GH Revolution' | Telecinco

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris