Telecinco decideix substituir 'Las Campos' per 'Little big show' per competir amb 'Masterchef' la nit dels dimecres

La tercera temporada del programa de María Teresa Campos i les seves filles no ha tingut una gran audiència

Las Campos en la presentación de la nueva entrega de su reality
Les Campos durant la presentació de la nova entrega del seu 'reality' | GTRES

L'última part de l'any 2017 va estar marcada per l'estrena de la tercera temporada de ‘Les Campos', el 'reality' en el qual María Teresa Campos i les seves dues filles, Terelu Campos i Carmen Borrego, mostren com és el seu dia a dia amb la màxima naturalitat possible. 

  

En aquest tercer lliurament les tres dones viatgen fins a Nova York, una decisió que prometia ser un gran reclam per a l'audiència. No obstant això, la cosa no ha estat així. El programa ha vingut marcat en la seva primera emissió per un 'share' molt baix, i finalment Telecinco ha decidit actuar. 

'Little big show' pren el lloc a 'Las Campos'

Es van posar moltes esperances en aquesta nova temporada de ‘Les Campos’, que va arribar fins i tot a prendre-li el lloc els dimecres a una altra insígnia de Telecinco, 'Mi casa es la tuya', el programa presentat per Bertín Osborne. El viatge a Nova York prometia ser una cosa diferent, i així ho va demostrar en el primer programa d'aquesta temporada, amb la por als avions de Carmen Borrego o amb María Teresa Campos vestida com Audrey Hepburn.No obstant això, sembla que les expectatives van ser poc realistes, i el programa no ha aconseguit l'audiència esperada, ni tan sols tenint els ingredients perfectes convertir-se en el programa estrella de la nit dels dimecres. És per aquest motiu que Telecinco sembla que no s'atreveix a fer competir el 'reality' el dimecres amb l'exitós ‘Masterchef’ de TVE, segons ‘Lecturas’.

María Teresa Campos vestida de Audrey Hepburn
María Teresa Campos vestida d'Audrey Hepburn | Telecinco

Possible cancel·lació del programa de María Teresa

El seu lloc la nit dels dimecres ha quedat en mans de 'Little big show', un programa que es va estrenar la setmana passada. El seu presentador és el veterà Carlos Sobera, mentre que els veritables protagonistes són nens amb diferents habilitats, que sorprenen més d'un. 

Tot i que tampoc va aconseguir sorprendre a nivell d'audiències, sembla que Telecinco està decidit a impulsar el programa de Carlos Sobera, en detriment de María Teresa Campos. Encara no se sap quan s'emetrà el següent episodi de 'Las Campos', però tot apunta que podria ser la nit del divendres. El que fa pensar és que això pot ser tan sols un primer pas cap a una possible cancel·lació de l'espai televisiu. 


Comentaris

envia el comentari